biznis
5

Otvoren renovirani Techno Shop u Zenici

Klix.ba
Kompanija Stanić Trade d.o.o. danas je otvorila renovirani Techno Shop na adresi Kamberovića čikma bb u Zenici, TC Džananović 1 sprat, a kupce je uz novi interijer dočekala i vrhunska ponuda uz poklone za prvih 100 kupaca.

Nakon samo 13 dana intenzivnog rada na preuređenju otvoren je Techno Shop, najbolje mjesto za kupovinu vrhunskih tehničkih uređaja.

"Pomno je odabran svaki detalj interijera kako bi se napravila ugodna atmosfera i istinski doživljaj kupovine. Techno Shop brine o potrebama svojih kupaca, te smo i na ovaj način željeli da im iskažemo poštovanje i zahvalnost na dugogodišnjem povjerenju koje nam naši kupci ukazuju. Uz novi interijer očekuje vas i ekskluzivna ponuda", rekao je Direktor Stanić Trade-a Damir Kalmar.

Kompanija Stanić Trade na tržištu BiH posluje s 10 prodajnih objekata, a Techno Shop u Zenici je jedan od premium shopova u kojem se predstavlja ekskluzivan asortiman LG, Sony, Philips, Electrolux, Hotpoint Ariston, Tefal, Rowenta i mnogi drugi renomirani proizvođači tehničkih uređaja. Kupce i ljubitelje elektronike očekuje najbolja usluga na najvišem nivou. Želite li kupiti poklon, opremiti stan ili poslovni prostor, posjetite Techno Shop u Zenici, a ljubazno i educirano osoblje sa zadovoljstvom će vas informirati o bilo kojem proizvodu i njegovim mogućnostima.

Doživite s nama novo shopping iskustvo u vašem gradu. Više informacija na www.technoshop.ba