|

Otvoren prvi Maxi supermarket u Sarajevu

Otvoren prvi Maxi supermarket u Sarajevu
0
S
Sarajevo-x.com
8.12.2011. u 11:46
0
komentara
0

dijeljenja
Otvoren prvi Maxi supermarket u Sarajevu
Kompanija Delhaize BH koja je dio međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group sa sjedištem u Belgiji, otvorila je prvi Maxi supermarket u Sarajevu, u Paromlinskoj 34.
Maxi supermarket u Sarajevu na 600 kvadratnih metara prodajnog prostora kupcima nudi gotovo 7.000 proizvoda vodećih domaćih i svjetskih proizvođača. Novinu u ponudi čine artikli privatne robne marke ''365'' koji potrošačima osiguravaju dobar kvalitet po pristupačnoj cijeni. Riječ je o prehrambenim i neprehrambenim proizvodima ''za svaki dan'' koji se mogu naći i u drugim prodavnicama Delhaize u Evropi.

Potrošačima u Sarajevu na raspolaganju stoje i Maxi pijaca sa raznovrsnom ponudom voća i povrća kao i Maxi pekara sa uvijek svježim hljebom i pecivima. Za odličnu uslugu po kojoj su Maxi supermarketi prepoznatljivi, zaduženo je 30 zaposlenih u ovom objektu.

U skladu sa svojim opredjeljenjem za društveno odgovorno poslovanje i nastojanje da pomogne lokalnoj zajednici i ustanovama od javnog značaja, kompanija Delhaize BH je povodom otvaranja svog prvog prodajnog prostora u Sarajevu donirala tehničku opremu Centru za vaspitanje, obrazovanje, radno osposobljavanje i zapošljavanje mentalno retardirane djece, djece oboljele o autizma i cerebralne paralize ''Vladimir Nazor''. Donaciju je direktoru Centra Zulfi Ahmetoviću uručio direktor kompanije Delhaize BH Vladimir Đilas.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.