{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvoren hotel "Zenica" i shoping centar "Džananović"

F
29.2.2008. u 18:01
0
0
Otvoren hotel "Zenica" i shoping centar "Džananović"
0
Otvoren hotel "Zenica" i shoping centar "Džananović"
Foto: dzonlic.blogspot.com
Više hiljada građana prisustvovalo je svečanom otvorenju hotela «Zenica» i shoping centra «Džananović» u sklopu kojeg se nalazi najveći hipermarket Konzuma u BiH.
Svečanom otvorenju centra i hotela površine oko 60.000 metara kvadratnih prisustvovali su federalni premijer Nedžad Branković, federalni ministar za boračka pitanja Zahid Crnkić, premijer ZDK-a Miralem Galijašević i brojni drugi visoki gosti.

Shoping centar u kojem će raditi više od stotinu poslovnih subjekata, među kojim su i neke svjetski poznate trgovačke kuće i koji će upošljavati blizu hiljadu radnika otvorio je Husejin Smajlović, načelnik Općine Zenica.

Direktor preduzeća «Džananović» Salko Džananović izjavio je da je hotel «Zenica» sa četiri zvjezdice, najmoderniji u ovom dijelu Evrope, da raspolaže sa 87 luksuzno opremljenih soba, četiri apartmana, među kojim je i predsjednički, dvije sale za sastanke, kongresne dvorane, wellnes centar, bazen i brojne druge sadržaje.

Tokom prigodne svečanosti direktor «Konzum» d.o.o. BiH Ismir Brkić uručio je donaciju od 10.000 KM Gradskoj narodnoj kuhinji u Zenici i donaciju od 5.000 KM Službi za dječije bolesti Kantonalne bolnice «Zenica», namijenjenu za nabavku EKG aparata.

Fotogaleriju možete pogledati na blogu dzonlic.blogspot.com.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: