|

Otvoren 22. maloprodajni objekat kompanije Hifa Petrol - 39. u grupaciji HIFA

Otvoren 22. maloprodajni objekat kompanije Hifa Petrol - 39. u grupaciji HIFA
314
Klix.ba
28.2.2017. u 17:21
0
komentara
314

dijeljenja
Otvoren 22. maloprodajni objekat kompanije Hifa Petrol - 39. u grupaciji HIFA
U ponedjeljak, 27. februara 2017. godine na području općine Vogošća u Sarajevu kompanija Hifa Petrol otvorila je svoj 22. maloprodajni objekat, 39. u sastavu grupacije Hifa te 8. na području kantona Sarajevo.
Otvorenjem maloprodajnog objekta Vogošća 2, kompanija Hifa Petrol u 2017. godinu ulazi sa novim ulaganjima i širenjem svoje poslovne mreže.

"Posebno nam je drago to što je ova benzinska pumpa druga na području općine Vogošća, jer je naše poslovanje zapravo i počelo 2005. godine otvorenjem poslovnice u Hotonju, odnosno u Vogošći, gdje je i danas centrala našeg Društva.

Sa njenim preuzimanjem izvršeno je čišćenje rezervoara i potpuna rekonstrukcija benzinska pumpa u skladu sa najnovijim svjetskim i ekološkim standardima. Od sadržaja će imati shop, mjenjačnicu, kafe bar, vulkanizersku radnju i autopraonicu, a jedna od novina u našoj usluzi, a po čemu je ova benzinska pumpa prva je ponuda sendviča i kolača.Također, prva je naša poslovnica koja ima novi vizualni identitet Hifa Petrola, kako s vana, gdje možete vidjeti naš novi logo, tako i u unutrašnjosti objekta.

Kao što je i do sada bila praksa prilikom otvaranja benzinskih pumpi, a već je postala naša tradicija, prvih 200 kupaca će dobiti 10 litara goriva gratis, dok će za ostale kupce biti obezbjeđeni prigodni pokloni", riječi su Nedima Halilovića, rukovodioca sektora maloprodaje u kompaniji Hifa Petrol.

Otvorenjem ove poslovne jedinice direktno je obezbijeđeno 7 novih radnih mjesta, što znači da ova kompanija trenutno ima preko 270 uposlenih.

Također, ovom prilikom najavljena su nova ulaganja obzirom da su u toku pripreme za otvaranje novog maloprodajnog objekta Hifa Petrol u Grudama gdje ova kompanija već posluje u okviru naftnog terminala.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.