{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvaranje sajma "Dobojexpo 2007" pomjereno za 4.oktobar

F
3.10.2007. u 09:14
0
0
Otvaranje sajma "Dobojexpo 2007" pomjereno za 4.oktobar
0
Otvaranje sajma "Dobojexpo 2007" pomjereno za 4.oktobar
Doboj
Jedanaesti Međunarodni sajam malih i srednjih preduzeća, preduzetništva i firmi u osnivanju "Dobojexpo 2007", bit će održan u Gradskoj sportskoj dvorani u Doboju od 4. do 7.oktobra, a ne kako je ranije najavljeno od 3. do 6. oktobra, saopćeno je iz Direkcije ove privredne manifestacije.
Razlog pomjeranja održavanja sajma za dan kasnije je trodnevna žalost u Republici Srpskoj (RS) zbog iznenadne smrti predsjednika RS Milana Jelića, pa je u RS u dane žalosti, 1., 2. i 3. oktobra, otkazano održavanje svih sportskih, kulturnih i drugih manifestacija.

Prema sajamskom programu, pored predstavljanja proizvoda, susreta izlagača i poslovnih ljudi, te održavanja dva okrugla stola i tri stručna predavanja, po prvi puta bit će predstavljeni sirovinsko-privredni, turistički i društveno-razvojni kapaciteti 12 općina iz RS, Federacije BiH i Srbije.

Tradicionalno generalni pokrovitelj sajma je Vlada RS-a, organizatori Privredna komora regije Doboj, Zanatsko-preduzetnička komora regije Doboj i općina Doboj, a suorganizatori Republička agencija za razvoj malih i srednjih predzeća iz Banje Luke i Općinska agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Doboj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: