{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvaranje sajma "Dobojexpo 2007" pomjereno za 4.oktobar

F
3.10.2007. u 09:14
0
0
Otvaranje sajma "Dobojexpo 2007" pomjereno za 4.oktobar
0
Otvaranje sajma "Dobojexpo 2007" pomjereno za 4.oktobar
Doboj
Jedanaesti Međunarodni sajam malih i srednjih preduzeća, preduzetništva i firmi u osnivanju "Dobojexpo 2007", bit će održan u Gradskoj sportskoj dvorani u Doboju od 4. do 7.oktobra, a ne kako je ranije najavljeno od 3. do 6. oktobra, saopćeno je iz Direkcije ove privredne manifestacije.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Razlog pomjeranja održavanja sajma za dan kasnije je trodnevna žalost u Republici Srpskoj (RS) zbog iznenadne smrti predsjednika RS Milana Jelića, pa je u RS u dane žalosti, 1., 2. i 3. oktobra, otkazano održavanje svih sportskih, kulturnih i drugih manifestacija.

Prema sajamskom programu, pored predstavljanja proizvoda, susreta izlagača i poslovnih ljudi, te održavanja dva okrugla stola i tri stručna predavanja, po prvi puta bit će predstavljeni sirovinsko-privredni, turistički i društveno-razvojni kapaciteti 12 općina iz RS, Federacije BiH i Srbije.

Tradicionalno generalni pokrovitelj sajma je Vlada RS-a, organizatori Privredna komora regije Doboj, Zanatsko-preduzetnička komora regije Doboj i općina Doboj, a suorganizatori Republička agencija za razvoj malih i srednjih predzeća iz Banje Luke i Općinska agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Doboj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: