{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvaranje Interexovog moderniziranog objekta

S
28.10.2008. u 08:00
0
7
Otvaranje Interexovog moderniziranog objekta
0
Otvaranje Interexovog moderniziranog objekta
Shodno širenju svog poslovanja i želji da zadrži lidersku poziciju među maloprodajnim lancima u Bosni i Hercegovini, Interex će danas u sarajevskom naselju Stup, javnosti predstaviti renovirani i modernizirani objekat Sarajevo I.
Ovaj objekat ima posebnu simboliku - prvi je tržni centar u BiH sa kojim je počela ekspanzija modernog načina kupovine u našoj zemlji, 1. septembra 1999. godine.

Kako bi kupci u glavnom gradu BiH i dalje mogli uživati u ugodnoj kupovini, u objektu Sarajevo I (Stupska bb) potpuno je primijenjen novi koncept prilikom opremanja. Objekat je moderan i prostran, mnogo je bolja vidljivost izloženih proizvoda, a samim tim i kupovina ugodnija. U ponudi su: mesnica, delikates, odjel lokalnih i regionalnih proizvoda, sezonski asortiman i vinoteka. Kupci se, također, mogu opustiti i odmoriti u prijatnom ambijentu cafea u sklopu objekta.

Za dan reotvaranja Interex je pripremio brojna iznenađenja, a sa najmlađim posjetiteljima će se od 17:00 sati družiti i Kike.Interex BiH poseban značaj pridaje zaštiti standarda građana Bosne i Hercegovine, te pored konstantnog poboljšanja uvjeta kupovine radi i na snižavanju cijena najpopularnijih proizvoda. U toku je akcija sniženja cijena gotovo 200 artikala u 22 objekta širom BiH, a tu su i svakodnevne ponude artikala po jedinstvenim cijenama.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: