{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Otkrijte tajne uspješne prezentacije na interaktivnom seminaru u Sarajevu i Tuzli

5.12.2017. u 08:02
6
Otkrijte tajne uspješne prezentacije na interaktivnom seminaru u Sarajevu i Tuzli
6
Otkrijte tajne uspješne prezentacije na interaktivnom seminaru u Sarajevu i Tuzli
Još samo osam dana je ostalo do početka dvodnevnog interaktivnog seminara "Uspješna prezentacija" u Sarajevu, 13. i 14. decembra u hotelu Hills te dvije sedmice do početka seminara u Tuzli, 19. i 20. decembra u hotelu Royal. Prijavite se na vrijeme, broj polaznika je ograničen na 15. Iskoristite 20 % popusta za rane prijave do 8. decembra.
Naučite kako pripremiti i izvesti efektnu prezentaciju uz vrhunske trenere i austrijski "1st Social Competence Certificate". Optimizirajte svoj nastup, prezentaciju i rezultate.

Cilj naših treninga je povećanje efikasnosti poslovanja. Želimo vam pomoći da unaprijedite svoje vještine prezentacije i javnog nastupa te postanete izvrsni u poslovanju. Kroz trening će vas voditi vrhunski stručnjak Najra Krvavac-Perišin, koja je, u proteklih 20 godina, organizirala, pripremala i vodila na stotine prezentacija i moderacija najrazličitijih tematika i karaktera, a svoja dokazana iskustva stavlja vama na raspolaganje. Trening obiluje primjerima iz prakse i u potpunosti je interaktivan. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj trening imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse.

Vještina prezentiranja je, uz prirodne predispozicije, jedna od onih na kojima cijeli život trebamo raditi, razvijati je i prilagođavati novim tehnikama i tehnologijama. Također, ona je jedna od rijetkih čija je primjena podjednako važna u privatnom i poslovnom životu. Na ovom treningu ćete naučiti sve o četiri ključne faze prezentiranja: pripremi, razradi, prezentaciji i post-festum fazi.

Trening je namijenjen širokom spektru polaznika, jer gotovo da ne postoji odrasla osoba kojoj prezentacijske vještine nisu među prioritetnim. Dodatno, na treningu ćete savladati tremu od javnog nastupa, naučiti kako komunicirati sa različitim javnostima i razviti vlastite kompetencije za koje niste ni znali da ih posjedujete. Dodatno, dio treninga je posvećen i vještinama uspješne moderacije. Trening obuhvata tehnike vizualizacije, postavljanja i razrade pitanja i kognitivnih vještina.

Šta ćete naučiti?
• Tehnike postavljanja pitanja
• Uloga moderatora
• Tehnike vizualizacije
• Argumentacijske tehnike
• Upotreba medija i brošura
• Odnosi s javnostima

"Nerazumljivost niti izdaleka nije dokaz učenosti."
Stoga ćemo na ovom treningu raditi na razumljivoj, zanimljivoj i – USPJEŠNOJ prezentaciji.

Koristi za pojedince i organizaciju
Vještine prezentiranja i javnog nastupa postaju jedne od najvažnijih vještina u modernom poslovanju. Svaki put kada razgovaramo sa klijentima, partnerima ili javnošću mi ustvari prezentiramo. Uspjeh je moguć samo ako našu informaciju prenesemo publici ili klijentima na efektan način te pobudimo istinski interes za našim proizvodom, uslugom ili projektom.

Teme
• Vrste prezentacija
• Priprema prezentacije
• Struktura prezentacije
• Kako uspostaviti odnos s publikom
• Audiovizualna pomagala
• Kako se nositi s tremom
• Neverbalna komunikacija
• Uzrocima loše...
• ... i karakteristikama uspješne prezentacije

Kome je namijenjen trening
Ovaj interaktivni trening je namijenjen svima onima koji žele da unaprijede svoje prezentacijske vještine i oslobode se straha od javnog nastupa. Svi oni koji imaju potrebu da prezentiraju, prodaju, predstavljaju i najavljuju imat će veliku korist od ovog treninga, uključujući prodajno osoblje, menadžere, direktore malih i srednjih firmi, vlasnike obrta, zaposlene u javnom sektoru i studente koji žele steći dodatna znanja i certifikat iz ove oblasti.

Trener

Najra Krvavac-Perišin

Strateškim komunikacijama i disciplinama Odnosa s javnostima se bavi 20 godina. Radila je na elektronskim medijima, televizijama OBN, NTV Hayat i HRT, u marketinškim agencijama u BiH i regionu, a u posljednjih 10 godina je ekspertski konsultant na različitim projektima koji su usko vezani za obrazovanje, a naročito obrazovanje odraslih u Bosni i Hercegovini.

Dugogodišnja je saradnica GIZ projekta "Podrška obrazovanju odraslih", te projekata Evropske Unije i UN agencija. Autoricaje kampanje "Heroji svakodnevnice", posvećene naknadnom sticanju osnovnog obrazovanja odraslih. Kolumnista je različitih magazina u BiH i Hrvatskoj. Aktivan je učesnik u zagovaranju dopuna Zakona o obrazovanju odraslih u FBiH. Moderatoricaje različitih medijskih događanja, konferencija i manifestacija. Godišnje održava 30 treninga u disciplinama javnog nastupa i uspješnog prezentiranja, verbalne i neverbalne komunikacije, organizacijske komunikacije i interne i eksterne komunikacije. Najrine prezentacije su interaktivne i obiluju primjerima iz prakse.

Mjesto i vrijeme održavanja

13. i 14. decembar 2017; 9-16h, SARAJEVO, Hills hotel
19. i 20. decembar 2017; 9-16h, TUZLA, Hotel Royal

Certifikat
Po završetku treninga učesnici dobijaju austrijski "1st Business Certificate" certifikat, validan u Evropskoj uniji.

1st Business Certificate - 1BC
1st Social Competence Certificate – 1SC
1BC i 1SC su austrijski programi poslovnih interaktivnih treninga, fokusirani na prenos praktičnog znanja i iskustva vrhunskih stručnjaka iz oblasti poslovanja i soft skillsa. Cilj treninga je optimiziranje efikasnosti poslovanja i ličnog razvoja u svim aspektima. Sve poslovne i društvene vještine na jednom mjestu, od rukovođenja, marketinga, prodaje, finansija, korporativnog upravljanja do razvoja ličnih vještina liderstva i menadžmenta. Program uključuje 10 poslovnih «1st Business Certificate» i 10 soft skills «1st Social Competence Certificate» modula. Centar za poslovnu edukaciju je ovlašteni predstavnik 1BC/1SC za Bosnu i Hercegovinu.

Požurite sa prijavom, broj polaznika je ograničen na 15.

Više informacija o seminaru i prijava na http://trening.cpe.ba/prezentacija ili nas pozovite Sarajevo 033 260 505 i Tuzla 035 245 222.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: