Velika potražnja
19

Otkrijte tajne poslovanja u Capital Toweru: Posljednji slobodni uredi čekaju svoje zakupce

Capital Tower (Foto: D. S./Klix.ba)
Capital Tower (Foto: D. S./Klix.ba)
Moderni poslovni centar Capital Tower u Sarajevu svojim elegantnim vanjskim dizajnom i funkcionalnošću pruža idealno okruženje za poslovni rast i razvoj. U toku je iznajmljivanje posljednjih slobodnih prostora u objektu, čiji se kapaciteti brzo popunjavaju.
Neboder Capital Tower raspolaže sa ukupno 11.000 m2 uredskog prostora, raspoređenog na 16 spratova i prostore različitih veličina. Najavljen je kao poslovni centar koji će ponuditi najviši nivo kvaliteta usluga te je rad na jednom ovakvom mjestu san mnogih. To potvrđuje i podatak da je preostalo još 1.800 kvadratnih metara slobodnog poslovnog prostora u cijelom objektu.

Objekat nudi raznovrsne poslovne prostore prilagođene potrebama različitih vrsta kompanija. Bez obzira na to da li ste mala start-up kompanija ili velika korporacija, u Capital Toweru možete pronaći prostor koji savršeno odgovara vašim potrebama.

Zakupci mogu birati među poslovnim jedinicama od 50 do 650 metara kvadratnih, birajući među tzv. "boxovima", prostorima uobičajene veličine te open-space uredima.

Zakup box-office prostora je napovoljnija opcija za iznajmljivanje. Uključuje sve režijske troškove, dok je ured opremljen osnovnim kancelarijskim namještajem. Prostore srednjih veličina moguće je pregrađivati i kancelarije odvajati po želji, dok koncept open-space podrazumijeva zakup cijelog sprata, a što je jedna od danas najpopularnijih, ali i najpraktičnijih opcija za velike kompanije.

Capital Tower (Foto: I. Š./Klix.ba)
Capital Tower (Foto: I. Š./Klix.ba)

Raspoređeni po različitim spratovima, odakle se pruža prelijep pogled na Sarajevo, svi poslovni prostori dizajnirani su tako da omogućavaju maksimalnu funkcionalnost i fleksibilnost.

Cijeli objekat pokriven je videonadzorom, ima fizičku i zaštitu od požara, kao i mnoge druge pogodnosti. Svaki sprat ima opremljenu zajedničku čajnu kuhinju, toalete za zaposlenike, dok vas objektom vode liftovi najsavremenijeg sistema, predviđeni da tokom radnih sati stvaraju što manju gužvu.

Capital Tower (Foto: I. Š./Klix.ba)
Capital Tower (Foto: I. Š./Klix.ba)

Kao jedna od glavnih prednosti poslovanja u Capital Toweru je izvrsna lokacija. Smješten u blizini glavnih saobraćajnica i javnog prijevoza, objekat je pristupačan iz svih dijelova grada, što olakšava dolazak zaposlenicima i klijentima. Dodatno, okruženje nudi bogat izbor restorana, kafića i drugih sadržaja koji doprinose kvaliteti radnog dana i omogućavaju ugodne pauze.

Kako biste saznali više o slobodnim poslovnim prostorima i pronašli savršeno mjesto za svoje poslovanje, kontaktirajte Capital Tower na broj +387 61 601 099 ili posjetite njihovu stranicu capitalholding.ba.