{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Osnovci učili o kompjuterskoj opremi

S
6.10.2009. u 15:09
0
1
Osnovci učili o kompjuterskoj opremi
0
Osnovci učili o kompjuterskoj opremi
Prodajni salon tehničke robe "Technomarket" na lokaciji Koreja u Sarajevu ugostio je djecu Osnovne škole "Vrhbosna - Faletići" iz Sarajeva. Njihova posjeta predvođena direktorom i profesoricom škole imala je za cilj pružiti djeci informaciju više o kompjuterskoj opremi i ponudi u salonu.
Učenici petog razreda ove godine u programu predmetne nastave iz tehničkog po prvi put susreću se sa informatikom i informatičkim uređajima. U skaldu sa njihovim interesovanjom i dječijim potrebama uposleni "Technomarketa" kroz zabavan način prilagođen ovom uzrastu, približili su djeci Osnovne škole "Vrhbosna" važnost kompjuterske komunikacije u svijetu, brzinu njenog napretka u tehničkom smislu i budućnosti koja je bez poznavanja i korištenja informatike jednostavno nezamisliva.

Kompanija K&Data, u čijem vlasništvu su prodajni saloni "Technomarket", u saradnji sa svojim partnerom "Lexmarkom", omugućila je ovoj djeci osim posjete i upoznavanja sa informatičkom opremom, poklon kojem su se djeca i uposleni ove škole obradovali. Škola će od sada u svom informatičkom kabinetu imati i "Lexmarkov" printer u boji. Osim ovog, poklona koji je do ove djece došao zahvaljujući "Lexmarku", firmi koja na naše tržište plasira printere, "Technomarket" je djeci poklonio i JVC digitalnu kameru.

"Lexmark" također nagrađuje kupce "Technomarketa", one koji su ispunili pristupnicu i postali članovi SMS kluba. U petak, 9. oktobra 2009. izvlače i sretnog dobitnika "Lexmarkovog" printera u boji. Sretno svim članovima SMS kluba.

Pad indeksa

06.10.2009. u 17:16

Bez promjena na berzi

06.10.2009. u 14:54
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: