{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Osnovana Grupacija trgovačkih lanaca u BiH

F
17.5.2011. u 17:15
0
1
Osnovana Grupacija trgovačkih lanaca u BiH
0
Osnovana Grupacija trgovačkih lanaca u BiH
U Vanjskotrgovinskoj komori Bosne i Hercegovine (VTK BiH) održana je Osnivačka skupština Grupacije trgovačkih lanaca u BiH na kojoj su, nakon usvajanja Pravilnika o organizaciji i radu Grupacije i Poslovnika o radu Skupštine i Odbora Grupacije, izabrani predsjednik i potpredsjednici Grupacije i članovi Odbora.
U saopćenju za javnost navodi se da je za predsjednika Grupacije izabrana Emina Hodžić (Amko komerc d.o.o), a za potpredsjednike Dragan Baškarad (Konzum d.o.o.) i Fehim Baždarević (Drvopromet d.o.o.).

Odbor Grupacije trgovačkih lanaca u BiH čine Asim Hadžić (Mercator BiH d.o.o.), Armin Šabanadžović (Cdeb-Interex d.o.o), Tine Kek (Tuštrade d.o.o.), Amir Zuko (Merkur d.d.), Senad Džambić ( Bingo d.o.o.), Haris Abdurahmanović (Lora d.o.o.), Emina Hodžić (Amko komerc d.o.o.), Dragan Baškarad (Konzum d.o.o.) i Fehim Baždarević (Drvopromet d.o.o.).

U narednom periodu rad Grupacije bazirat će se na tekućoj problematici sa kojom se susreću članovi.

Osnivačkoj skupštini Grupacije trgovačkih lanaca u BiH, osim predstavnika domaćih i stranih trgovačkih lanaca u BiH, prisustvovali su dopredsjednici VTK BiH Bruno Bojić i Amir Zukić, te Zdravko Marinković iz Sektora za javna dokumenta VTKBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: