{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Osam berzi regiona organizira investicionu konferenciju

F
9.6.2008. u 13:10
0
0
Osam berzi regiona organizira investicionu konferenciju
0
Osam berzi regiona organizira investicionu konferenciju
Prva regionalna investiciona konferencija (Regional SEE Capital Markets Day), koju organizira osam berzi jugoistočne Evrope, bit će održana 11. juna u Zagrebu. Cilj ove konferencije, na kojoj učestvuju Sarajevska, Banjalučka, Beogradska, Ljubljanska, Makedonska, Nex berza, Montenegro i Zagrebačka, jeste promoviranje ulaganja na regionalna tržišta kapitala i privlačenje većeg broja investitora.
U okviru konferencije prezentacijom uprava preduzeća bit će predstavljena 24 najveća preduzeća koja su listirana na spomenutim berzama. Pored toga bit će održani i pojedinačni sastanci investitora i preduzeća.

S Banjalučke berze investitorima će se predstaviti preduzeće s najvećom vrijednošću (najveća tržišna kapitalizacija) - Telekom Srpske.

Organizacija regionalne investicione konferencije je prvi projekt regionalnih berzi, u okviru potpisanog "Memoranduma o saradnji“ regionalnih berzi. Berze ovim projektom zajednički žele da daju doprinos u prepoznavanju regije kao investiciono atraktivnog prostora. Očekuje se da će konferencija pomoći u jačanju investicione klime i povjerenja investitora u ovaj region.

Na konferenciji će biti prisutno više od 150 institucionalnih investitora, te će biti održano više od 160 individualnih sastanaka između investitora i preduzeća.

U toku ove godine regionalne berze će organizovati još jednu investicionu konferenciju koja će bit održana u toku jeseni u Beču, najavljeno je danas iz Banjalučke berze.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: