{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Oriflame počastio goste i predstavio nove pogodnosti

Sponzorirani članak
12.3.2015. u 14:02
322
Oriflame počastio goste i predstavio nove pogodnosti
322
Radosne vijesti, nove pogodnosti i bonuse podijelili su s prisutnima predstavnici kompanije Oriflame, 10. marta, u svečanoj sali hotela Bristol.


Nova era poslovanja u Oriflameu predstavlja dodatna poboljšanja za sve – potrošače, konsultante, lidere svih nivoa, kako su saradnici Oriflamea kategorizirani. Omogućene su više zarade, lakše napredovanje, ali i mnoge druge pogodnosti - putovanja, seminari, edukacije...

Mnogobrojne goste zabavljali su uvijek raspoloženi i energični Lela i Laka, izvodeći svoje dobro poznate pjesme.Predstavljeni su i najuspješniji lideri, a menadžerica za Bosnu i Hercegovinu Kosovka Tičić detaljno je govorila o novim mogućnostima koje pruža nova era poslovanja, ali i o skorim planovima Oriflamea kada je riječ o putovanjima, seminarima i edukacijama koje ova kompanija redovno organizuje za sve saradnike.Kako je mreža saradnika kompanije Oriflame zaista razgranata, domaćini su se potrudili omogućiti prenos uživo preko linka i onima koji nisu bili prisutni, želeći na taj način i njima predstaviti novosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: