{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Oracle Digital Day 2016 konferencija

8.11.2016. u 09:00
3
Oracle Digital Day 2016 konferencija
3
Oracle Digital Day 2016 konferencija
Najbitnija Oracle konferencija u Bosni i Hercegovini u 2016. godini će se fokusirati na širok raspon tema vezanih uz digitalnu transformaciju poslovnih sistema.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Digitalna transformacija postaje činjenica. Ono što je tek nedavno bio zanimljiv trend sada je realnost i novi imperativ u poslovnom upravljanju. To obuhvata i tehnološke promjene (pomoću state-of-the-art softvera i/ili hardvera) i transformacije modela upravljanja organizacijom.

Konferencija će se fokusirati na najnovije trendove u poslovnim i IT okruženjima. Ove godine, vodeća tema je digitalna transformacija IT sistema, koja se provodi od strane kompanija uz korištenje state-of-the-art tehnologije - kao što su Cloud, mobilna rješenja, Big Data ili društveni mediji - kako bi se povećala poslovna efikasnost.

Oracle konferencija će se održati 9.11.2016. godine u Sarajevu u hotelu Bristol, pod nazivom Oracle Digital Day 2016 te će pokriti širok spektar izazova u nekoliko tematskih sesija:

• Oracle Systems - hardver i softver sistemi, storage, serveri i procesori
• IT razvojni sistemi - razvojni alati
• PaaS i IaaS - state-of-the-art tehnološka platforma u Cloud-u
• EPM i ERP sistemi dostupnih u Cloud Computing modelu
• HCM rješenja u SaaS modelu
• Customer Experience - cloud rješenja za osiguravanje odličnih odnosa s kupcima

Ove godine sve sesije će biti profilirane tematski tako da odgovaraju interesima pojedinih ciljnih skupina - kao što su voditelji IT-a, finansija, HR-a, marketinga, odjela prodaje i podrške, kao i za softver programere.

Za vrijeme Oracle Digital Day 2016 će biti prikazane studije slučaja implementacije pojedinih informatičkih sistema koji rade u Cloud modelu, live demo sesija koja će prikazati funkcionisanje digitalnih tehnologija, i inspirativne razgovore sa stručnjacima, analitičarima i praktičarima.

Oracle nudi sveobuhvatan i potpuno integrisani set cloud aplikacija i platformskih servisa. Za više informacija o Oracle (NYSE: ORCL), posjetite oracle.com.

Oracle i Java su registrovani zaštitni znakovi kompanije Oracle i/ili njezinih podružnica. Ostali nazivi mogu biti zaštitni znaci njihovih vlasnika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: