{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Oracle Digital Day 2016 konferencija

Sponzorirani članak
8.11.2016. u 09:00
3
Oracle Digital Day 2016 konferencija
3
Oracle Digital Day 2016 konferencija
Najbitnija Oracle konferencija u Bosni i Hercegovini u 2016. godini će se fokusirati na širok raspon tema vezanih uz digitalnu transformaciju poslovnih sistema.
Digitalna transformacija postaje činjenica. Ono što je tek nedavno bio zanimljiv trend sada je realnost i novi imperativ u poslovnom upravljanju. To obuhvata i tehnološke promjene (pomoću state-of-the-art softvera i/ili hardvera) i transformacije modela upravljanja organizacijom.

Konferencija će se fokusirati na najnovije trendove u poslovnim i IT okruženjima. Ove godine, vodeća tema je digitalna transformacija IT sistema, koja se provodi od strane kompanija uz korištenje state-of-the-art tehnologije - kao što su Cloud, mobilna rješenja, Big Data ili društveni mediji - kako bi se povećala poslovna efikasnost.

Oracle konferencija će se održati 9.11.2016. godine u Sarajevu u hotelu Bristol, pod nazivom Oracle Digital Day 2016 te će pokriti širok spektar izazova u nekoliko tematskih sesija:

• Oracle Systems - hardver i softver sistemi, storage, serveri i procesori
• IT razvojni sistemi - razvojni alati
• PaaS i IaaS - state-of-the-art tehnološka platforma u Cloud-u
• EPM i ERP sistemi dostupnih u Cloud Computing modelu
• HCM rješenja u SaaS modelu
• Customer Experience - cloud rješenja za osiguravanje odličnih odnosa s kupcima

Ove godine sve sesije će biti profilirane tematski tako da odgovaraju interesima pojedinih ciljnih skupina - kao što su voditelji IT-a, finansija, HR-a, marketinga, odjela prodaje i podrške, kao i za softver programere.

Za vrijeme Oracle Digital Day 2016 će biti prikazane studije slučaja implementacije pojedinih informatičkih sistema koji rade u Cloud modelu, live demo sesija koja će prikazati funkcionisanje digitalnih tehnologija, i inspirativne razgovore sa stručnjacima, analitičarima i praktičarima.

Oracle nudi sveobuhvatan i potpuno integrisani set cloud aplikacija i platformskih servisa. Za više informacija o Oracle (NYSE: ORCL), posjetite oracle.com.

Oracle i Java su registrovani zaštitni znakovi kompanije Oracle i/ili njezinih podružnica. Ostali nazivi mogu biti zaštitni znaci njihovih vlasnika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: