biznis
0

Okrugli stol "Poduzetničke zone-značaj, preduvjeti i rizici"

FENA
Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu (REDAH) i EU TAC projekt treninga i konsultacija za mala i srednja poduzeća organiziraju 15. svibnja okrugli stol "Poduzetničke zone – značaj, preduvjeti i rizici" u prostorijama Centra za ruralni razvoj i poljoprivredu na Buni kod Mostara.

Kako je priopćeno je iz REDAH-a, cilj okruglog stola je bliže upoznavanje aktera u lokalnim zajednicama Hercegovačko- neretvanske županije (HNŽ) s tematikom poslovnih zona, njihovo dodatno educiranje o dostupnim mehanizmima i strukturama koje se mogu iskoristiti za razvoj malog i srednjeg poduzetništva.

Iz te agencije podsjećaju da je Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta u okviru programa "Izgradnja poduzetničkih zona u Federaciji BiH" uputilo javni poziv za dodjelu grantova za razvoj poduzetničkih zona.

Na okruglom stolu sudjelovat će direktor REDAH-a Ivan Jurilj, federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Velimir Kunić, predsjednik vlade HNŽ-a Srećko Boras i koordinatorica projekta EU TAC Melisa Gazdić.