{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održana prezentacija energetskog sektora

F
19.2.2009. u 17:10
0
0
Održana prezentacija energetskog sektora
0
Održana prezentacija energetskog sektora
U Sarajevu je danas u Parlamentarnoj skupštini BiH, u organizaciji Zajedničke komisije za ekonomske reforme i razvoj, održana prezentacija Energetskog sektora poslanicima i delegatima PSBiH s ciljem upoznavanja s reformom sektora, Energetskoj zajednici jugoistočne Evrope i međunarodnih obaveza BiH u reformi Energetskog sektora.
Prezentacija je održana u saradnji Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH s USAID/REAP projektom - Projekt regulatorne i energetske pomoći.

Na prezentaciji, su između ostalog, poslanici i delegati PSBiH upoznati s radnjama koje su do sada preduzete u okviru reforme sektora, preostalim obavezama u okviru reforme te trenutnim aktivnostima i planovima rada komisija, operatera i elektroprivreda koje su vršile prezentaciju.

Prezentaciju su vršile Državna regulatorna komisija za električnu energiju, Regulatorna komisija za električnu energiju Federacije BiH, Regulatorna komisija za energetiku Republike Srpske, Elektroprijenos-Elektroprenos BiH, Nezavisni operator sistema u BiH, Elektropivreda BiH, Elektorprivreda Republike Srpske i Javno preduzeće Elektroprivreda HZHB Mostar, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: