{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održan 4. No Limit Sarajevo Advertising Festival

S
5.3.2009. u 11:05
0
2
Održan 4. No Limit Sarajevo Advertising Festival
0
Održan 4. No Limit Sarajevo Advertising Festival
Na domaćem festivalu oglašivačke industrije NO LIMIT Sarajevo Advertising Festival, koji je prošle sedmice četvrti put organiziran u našem glavnom gradu, sarajevska marketinška agencija MITA Group Publicis osvojila je četiri zlatne i dvije srebrene nagrade.
MITA Group Publicis osvojila je zlato u kategorijama Usluga, Korporativnog oglašavanja i Medijskih sadržaja za video spot "U jednom potezu" i štampani oglas "Linija" (klijent Hypo Alpe-Adria-Leasing), te za štampane oglase "Laži, tračevi, politika" (klijent Oxygen) i "Konkurs za art direktora" (samopromocija).

Ova agencija srebrenu je nagradu osvojila u skupini Inovativnih oblika komuniciranja za rad "Imate namirnice, trebate ideje" (klijent Oxygen), kao i u skupini Cjelovitih oglašivačkih kampanja za kampanju "U jednom potezu" (klijent Hypo Alpe-Adria-Leasing).

"U odnosu na broj radova koje smo prijavili, i kategorije u kojima smo učestvovali, vrlo smo zadovoljni brojem osvojenih nagrada", kazao je ovim povodom Ejub Kučuk, general manager agencije MITA Group. "Ovo je dokaz da je MITA Group čvrsto u vrhu naše oglašivačke industrije, no tu se nećemo zaustaviti. Želimo razviti i neke usluge koje tek ulaze u domene najsavremenijih oblika marketinškog komuniciranja".

Na ovogodišnjem festivalu bilo je prijavljeno više od 250 radova u različitim skupinama i kategorijama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: