Jedinstveno iskustvo
270

Odlična ponuda za buduće studente: CEPS u Kiseljaku nudi brojne benefite

CEPS u Kiseljaku
CEPS u Kiseljaku
Odabir studija jedna je od najvažnijih odluka u životu, a početak studiranja razdoblje promjena koje vode razvoju karijere, otvaranju novih mogućnosti, upoznavanju novih životnih situacija, ali koji su popraćeni većim izazovima, naporima i odricanjima.

Studijski programi na akreditiranoj Visokoj školi CEPS - Centar za poslovne studije u Kiseljaku su jedni od najpoželjnijih koje ove godine žele upisati budući studenti.

Odabirom CEPS-a donijeli ste dobru odluku u životu, jer izabrali ste kvalitet, one koji znaju, koji su se dokazali, one koji su već dugi niz godina kroz programe visokog obrazovanja postigli da ljestvica kvaliteta u privatnom visokoškolskom obrazovanju bude podignuta na zavidnu razinu, koja je dohvatljiva samo onima koji svoj uspjeh temelje na predanom radu i zalaganju.

Spojem naučnog rada i obrazovne usluge, rukovodeći se potrebama okruženja i korisnika naših usluga, kreirali smo visokokvalitetne nastavne programe koji se odnose na preddiplomske studije. Ako birate nastavak školovanja, odnosno, odluka utemeljena na pozitivnoj želji uspjeha u životu, izaberite neki od studijskih programa kao redovni ili kao vanredni student i to za sljedeće studijske programe, sa smjerovima:

  • Informacijske tehnologije (smjer: informacijski sistemi i tehnologije);
  • Zdravstvene studije (smjerovi: sestrinstvo, fizioterapija, sanitarni inženjering, gerijatrija);
  • Studij sigurnosti (smjer: kriminalistika);
  • Poslovna ekonomija (smjerovi: menadžment, menadžment javnog sektora i uprave, finansije i računovodstvo);
  • Saobraćaj (smjerovi: željeznički saobraćaj, cestovni saobraćaj);
  • Energetika (smjerovi: obnovljivi izvori energije, održavanje energetskih postrojenja, gospodarenje energijom i energetskom učinkovitošću i termotehnika);
  • Zaštita na radu i zaštita od požara (smjerovi: zaštita na radu, zaštita od požara);
  • Business Economics (smjer: management).

Ako ste u potrazi za jedinstvenim obrazovnim iskustvom, kojim ćete steći znanje i vještine koje su potrebne za uspjeh u poslovnom svijetu, CEPS je idealan odabir. Uz male studentske grupe i uz veliku akademsku i administrativnu podršku, možemo jamčiti lični i savremeni pristup obrazovanju svakom našem studentu.

Međunarodna saradnja i praksa

CEPS ima razgranatu mrežu međunarodnih kontakata i ugovora o saradnji sa srodnim inozemnim visokoškolskim institucijama i organizacijama. Saradnja, između ostalog, podrazumijeva razmjenu studenata, nastavnika i administrativnog osoblja, saradnju na području zajedničkih naučno-istraživačkih projekata te organizaciju konferencija, naučnih i stručnih skupova, ljetnih škola itd.

CEPS sudjeluje i u Erasmus programu Evropske unije (saradnja sa visokoškolskim institucijama iz Španije, Turske, Hrvatske, Slovačke, Mađarske, Češke Republike, Srbije, Rumunije itd). Ovaj program akademske mobilnosti ima za cilj unapređenje kvalitetne saradnje među evropskim visokoškolskim institucijama, usklađivanje obrazovnih kvalifikacija, povećanje mobilnosti studenata i nastavnika, poticanje bolje saradnje između visokoškolskih institucija i privrede, te razvijanje i razmjenu inovativne nastavne prakse. U svrhu realizacije tih ciljeva, Erasmus program pruža finansijsku podršku studentima, nastavnom i nenastavnom osoblju za studijske boravke u inozemstvu, stručna usavršavanja, stručnu praksu u preduzećima, učenje jezika, boravke u trening centrima i slično.

Upiši CEPS u Kiseljaku

Ukoliko se želite na moderan način kvalitetno obrazovati, učiti od nastavnog osoblja s dugogodišnjim iskustvom, sudjelovati na različitim radionicama, studentskim konferencijama, studijskim posjetama, ljetnim školama, ili provesti semestar na inozemnoj visokoškolskoj ustanovi u okviru Erasmus+ programa i biti osposobljen za rad u struci upišite CEPS u Kiseljaku.

Visoka škola CEPS - Centar za poslovne studije u Kiseljaku nalazi se na adresi Josipa bana Jelačića bb.

Više informacija o njima možete dobiti putem kontakt brojeva telefona: