biznis
33

Promo / Odaberite najbolji način da steknete nova znanja i vještine

Odaberite između 50 različitih programa i kurseva koje vas zanimaju, te savladajte praktične vještine koje vam trebaju.

ACADEMY387 je otvorena edukacijska platforma fokusirana na stvaranju intenzivnih i kratkih kurseva, radionica i lekcija kreiranih od strane profesionalaca i svjetskih lidera.

Programi koji se realizuju u savremenim učionicama su kreirani kao idelano rješenje za zadovoljavanje tržišnih potreba za sticanje novih vještina i znanja, te poznavanje i upotrebu infromacionih tehnologija u poslovanju. Bilo da ste početnik ili profesionalac, raznovrsni kursevi u ACADEMY387 će vam omogućiti da usvojite ili unaprijedite svoje znanje iz mnogobrojnih oblasti. Uz dinamični i inovativni pristup svim polaznicima, interaktivnu nastavu i moderno opremljene učionice, ACADEMY387 vam garantuje uspjeh za napredovanje.

Naši vrijedni predavači su pripremili zanimljive i korisne kurseve za naredni period, od kojih izdvajamo najpopularnije:

Kurs arapskog jezika Pripreme za eksternu maturu iz matematike Osnove grafičkog dizajna User Expirience – UX Design LEGO Robotics za djecu

Želite da poklonite nešto nesvakidašnje vašim dragim osoba? Kao znak pažnje, odaberite i poklonite jedan od zanimljivih kurseva na ACADEMY387. Za više informacija o dostupnim kursevima i programima posjetite nas na www.academy387.com ili u našim prostorijama u ulici Milana Preloga 12 - Bosmal City Centar, Sarajevo.