{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Od sutra aviolinija Banja Luka - Tivat

F
FENA
15.7.2008. u 14:52
0
0
Od sutra aviolinija Banja Luka - Tivat
0
Od sutra aviolinija Banja Luka - Tivat
Direktor aerodroma Banja Luka Velimir Bobić potvrdio je za Fenu da se od sutra, 16. jula, i zvanično uspostavlja direktna avionska linija Banja Luka - Tivat.
Bobić je rekao da će putnike prevoziti austrijska aviokompanija "Austrodžet" koja je ranije sklopila ugovor sa banjalučkim aerodromom za liniju Banja Luka - Salcburg.

Pojasnio je da će avioletovi za Tivat saobraćati srijedom, petkom i nedjeljom, onim danima kad avion doleće iz Salcburga za Banju Luku i nastavljati za Tivat.

Za sada je predviđeno da ova aviolinija bude otvorena do kraja jula, a ukoliko bude interesovanja putnika letovi na ovoj relaciji će se produžiti do kraja augusta.

Saobraćaj na relaciji Banja Luka -Tivat je definiran ugovorom sa "Austrodžetom" koji je potpisan u aprilu. Time je kompanija "Austrodžet" prihvatila da prijevozi putnike na ovim relacijama, ali pod uvjetom da Vlada RS subvencioniše sva prazna mesta u avionu na relaciji Banja Luka - Salcburg.

Direktor aerodroma Banja Luka Bobić kaže da liniju Banja Luka - Tivat Vlada RS neće subvencionisati, a da povratna karta sa taksama koštata oko 190 eura.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: