Laptopi.ba
8

Promo / Novi laptop za početak školske i studijske godine pronađite u najboljoj ponudi na tržištu

Početak nove školske godine već je iza nas, ali ne i super povoljne akcije za kupovinu novog laptopa. Odaberite novi laptop po vlastitom izboru, dodatno uštedite, a uz sve to osvojite i vrijedne poklone kao dodatni bonus kupovine.

Web shop Laptopi.ba pripremio je super ponudu laptopa za početak nove školske i studijske godine.

Nove informacione tehnologije postale su dio naše svakodnevnice i veliki dio naših obaveza danas obavljamo online, uz pomoć kompjutera, laptopa ili smart telefona. Tako je i sa obavezama u učenju koje najvećim dijelom zahtjevaju pristup internetu i online resursima, čime se značajno poboljšavaju performanse u radu i učenju.

Kako bi studenti, školarci i njihovi roditelji što spremnije dočekali novu školsku godinu, prvi specijalizirani web shop u BiH Laptopi.ba pripremio je najkompletniju i najbolju ponudu laptopa na tržištu po super povoljnim cijenama i odličnim uvjetima kupovine.

Cijene već od 399 KM, a tu su i ostale pogodnosti kupovine

U ponudi Laptopi.ba nalaze se najnoviji modeli renomiranih svjetskih proizvođača laptopa (HP, Lenovo, Dell itd.). Uz ekstra povoljne cijene, Laptopi.ba osigurali su i vrijedne poklone, pa tako uz kupovinu laptopa Lenovo Ideapad 320-15 za samo 555KM kupac na poklon dobija pernicu Target (punu sa školskim priborom). Više informacija o ovoj super Lenovo Back to School akciji saznajte klikom na link.

Razne mogućnosti plaćanja

U sklopu ove super ponude, omogućeni su sljedeći načini plaćanja:

  1. Plaćanje gotovinom prilikom dostave, 2) Plaćanje debitnim ili kreditnim karticama – jednokrano ili na rate (zaštićeno najvišim sigurnosnim standardima), 3) Virmanski (bankovnom uplatnicom).

Besplatna dostava

Za svaki proizvod osigurana je besplatna, sigurna i brza dostava svih kupljenih uređeja na adresu kupca. Dostava se vrši na području cijele BiH u roku 24h/48h. Kao posebna pogodnost, za grad Sarajevo omogućena je i express dostava sa rokom isporuke u roku 2-3 sata od trenutka narudžbe.

Više informacija o kupovini laptopa možete pronaći na web stranici Laptopi.ba ili se možete informirati putem Call Centra ovog web shopa na 033 868 000 svakog radnog dana u vremenu od 8.00 do 17.00 sati.

O ovoj super akciji možete se informirati odmah, a akcija traje do 30.09.2018. godine.