Prijavite se
19

Nove poslovne prilike: Lidl BH zapošljava više osoba u lancu snabdijevanja

Lidl BH
Lidl BH
Lidl BH širi svoj tim - traže više kolegica i kolega. Možete biti voditelj/ica ili specijalist/kinja u lancu snabdijevanja ovisno o vašoj spremnosti na obuku i razvoj unutar njihovog Lidl tima.

A šta znači upravljati lancem snabdijevanja u Lidlu BH? To znači da ćeš raditi sveobuhvatnu koordinaciju robnih tokova. Tvoja odgovornost će biti da ispratite kretanje proizvoda od dobavljača pa sve do kranjeg korisnika.

Poručivat ćeš robu i voditi računa da na zalihama u centralnom skladištu Lidl ima optimalnu količinu za snabdijevanje trgovina.

Za ove pozicije je nakon zasnivanja radnog odnosa iznimno važna tvoja spremnost na plaćeno školovanje izvan BiH, najmanje u trajanju 12 mjeseci. Svoj tim zaposlenika Lidl obučava i priprema za buduću poziciju kroz sveobuhvatno uvodno školovanje.

Lidl BH
Lidl BH

I u ovom procesu plaćenog školovanja, imat ćeš punu podršku Lidl tima - od ishodovanja potrebne dokumentacije, stambenog zbrinjavanja, službenog automobila i privatnog zdravstvenog osiguranja pa sve do drugih bitnih detalja.

Po završetku obuke, tvoje radno mjesto će biti u Bosni i Hercegovini.

Uz podršku kolega iz preko 30 zemalja i posloženu organizaciju do koje u Lidlu izuzetno drže, ovo je posao koji će ti donijeti lični i profesionalni rast.

Više podataka o samim pozicijama i o načinu rada u Lidlu, pogledajte na njihovoj karijernoj web stranici karijera.lidl.ba.

Dodatno o Lidl kulturi i atmosferi koju njeguju, možete pronaći na njihovoj LinkedIn stranici.

Lidl BH
Lidl BH

Ako sebe smatraš analitičnom osobom, orijentisanom na rezultate, govoriš engleski jezik, aktivno voziš i znaš prepoznati mogućnosti koje ti donosi Lidl školovanje u inostranstvu, prijavii se na Lidlove oglase za posao i na platformi Klix Posao.

Lidl BH
Lidl BH

Tim Lidl traži baš tebe!