{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova poslovnica ProCredit Bank u Istočnom Sarajevu

S
4.6.2009. u 12:10
0
0
Nova poslovnica ProCredit Bank u Istočnom Sarajevu
0
Nova poslovnica ProCredit Bank u Istočnom Sarajevu
ProCredit Banka u četvrtak je svečano otvorila novu poslovnicu u Istočnom Sarajevu, što je 46. poslovnica banke u našoj zemlji.
"Nova poslovna jedinica na području Istočnog Sarajeva će omogućiti malim i srednjim preduzećima da na brz i jednostavan način imaju pristup kreditima za poboljšanje njihovog poslovanja, kao i da koriste sve ostale bankarske usluge. Građani će moći koristiti usluge platnog prometa, štednju, kartično poslovanje, elektronsko bankarstvo i usluge kreditiranja“, izjavio je Vedran Hadžiahmetović, izvršni direktor ProCredit Bank

ProCredit Bank je proteklim godinama intenzivno radila na svom rastu, razvijajući i osavremenjavajući svoju ponudu proizvoda i usluga, te šireći mrežu poslovnih jedinica.

"U trenutnom ekonomskom okruženju, nastavak podrške malim i srednjim preduzećima ostaje naš prioritet. Tako smo u ovom mjesecu ponudili poslovni paket bankarskih usluga za sve registrovane firme kreiran u skladu sa potrebama ovog privrednog segmenta. Paket se sastoji od palete bankarskih usluga kako za firmu, tako i za uposlenike firme. Izdvajamo kreditnu liniju ProBiznis sa fiksnom kamatnom stopom. Također, u toku su pregovori vezano za nove kreditne linije koje će obezbijediti dalju podršku privredi i stanovništvu“, zaključio je Hadžiahmetović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: