biznis
59

Nova Pika Kartica sa još više pogodnosti za korisnike

Sponzorisani članak
Od 01. februara 2015. godine, započeo je novi program lojalnosti Pika Kartica, s ciljem nagrađivanja lojalnosti najvjernijih kupaca. Partneri Pika Kartica programa nagrađivanja su: Konzum, najveći maloprodajni lanac u Bosni i Hercegovini, potom Modiana, Intersport i Beautique te turistička agencija Kompas.

Od sada, korisnike Pika Kartice lojalnosti očekuje još više bodova, super ušteda te specijalnih pogodnosti kod svih partnera programa.

Provlačenjem kartice lojalnosti na prodajnim mjestima partnera programa, kupci će imati priliku sakupljati bodove, tokom 4 kvartalna obračunska perioda. Od sada, sakupljanje bodova bit će mnogo brže, budući da će za svakih potrošenih 1KM kupac dobiti 1 BOD, a tu je i pogodnost sakupljanja bodova zajedno sa članovima obitelji uz pomoć mini kartica u vidu privjesaka za ključeve.

Po završetku obračunskog perioda i prelaskom bodovnog praga, korisnicima Pika Kartice na kućnu adresu stiže personalizirana knjižica pogodnosti u kojoj će se nalaziti bonovi za kupovinu koji će vrijediti kod svih partnera programa, specijalne ponude partnera te super sniženja uz odlične uštede.

S početkom programa, postojeći korisnici Mercator PIKE na kućnu adresu dobit će Welcome pack, koji u sebi sadrži novu karticu lojalnosti, privjeske za članove obitelji kao i knjižicu dobrodošlice sa kuponskom ponudom i brojnim pogodnostima.

Za sve koji žele postati članovi programa lojalnosti Pika Kartica, na prodajnim mjestima partnera bit će dostupne pristupnice, te će uz popunjavanje i potpisivanje pristupnice moći započeti korstiti privremenu karticu za sakupljanje bodova, do momenta kada im na kućnu adresu ne stigne personalizirana Pika Kartica.

Za dodatne informacije, korisnicima Pika Kartice dostupan je besplatni Call centar 080 02 22 28 i to svakim radnim danom od 08h do 21h, a više informacija o samom programu lojalnosti zainteresirani mogu dobiti i na web stranici www.pikakartica.ba.

Jedinstveni Pika Kartica program lojalnosti svojim vjernim članovima, omogućit će sticanje dodatnih vrijednosti i benefita putem personaliziranih knjižica sa bonovima za kupovinu, specijalnih ponuda posebno prilagođenih određenoj grupi kupaca, super akcija sa kuponskim ponudama partnera, te brojna druga iznenađenja.