biznis
5

Nova akcijska ponuda Apple proizvoda u BiH

Odlična vijest za sve sadašnje i buduće korisnike Apple uređaja. MacBook već od 119 KM mjesečno, iPhone 6s već 64 KM mjesečno uz 2 godine garancijskog perioda, iPad Air 2 već od 43 KM mjesečno. Bez kamata i dodatnih troškova te popust na gotovinu.

MacBook već od 119 KM mjesečno, iPhone 6s već 64 KM mjesečno uz 2 godine garancijskog perioda, iPad Air 2 već od 43 KM mjesečno. Bez kamata i dodatnih troškova te popust na gotovinu. Iz Apple authorised Reseller trgovina poručuju svim sadašnjim i budućim Apple korisnicima da kupuju i uštede u okviru kampanje u kojoj imaju mogućnost pronaći fanstastične cijene za gotovinsko plaćanje i plaćanje do 24 rate.

Prilikom kupovine na rate ne postoje dodatni troškovi. Kamate su 0%. Ovo je fantastična prilika za kupovinu Apple uređaja. Za sve koji žele plaćati gotovinski, moguće je ostvariti dodatne popuste. Radi se o ograničenim količinama.

Najpopularniji Apple proizvodi:

iPhone 6s za 64 KM mjesečno ili 1.399 KM za gotovinu. iPad Air 2 za 43 KM mjesečno ili 929 KM za gotovinu.

U Apple Authorised Reseller trgovinama Mekline u Sarajevu na adresi Obala Maka Dizdara 3 ili na www.mekline.ba, AT Store u Alta Shopping Centru u Sarajevu ili na www.atstore.ba i u Zvuk i Slika na adresi Trg djece Sarajeva br. 1 ili na www.zis.ba

MacBook za 119 KM mjesečno ili 2.599 KM za gotovinu možete kupiti u Apple Authorised Reseller trgovini AT Store u Alta Shopping Centru u Sarajevu ili na www.atstore.ba Ovu jedinstvenu priliku ne smijete propustiti, jer ne zaboravite da su količine ograničene.