Bonusi od 50 KM
101

Nova akcija ZiraatBank: "Ziraat sedmica štednje - uštedite više"

Povodom Svjetskog dana štednje koji se obilježava 31. oktobra, ZiraatBank je pripremila kampanju "Ziraat sedmica štednje – uštedite više" i odlučila pokloniti bonuse od 50 KM klijentima koji ukažu svoje povjerenje i novac polože u banku.

Kampanja traje u periodu od 28.10. do 3.11.2020. godine.

"Želja naše banke je da građane BiH motivišemo da štede svoj novac u ZiraatBank uz napomenu da je štednja ulaznica za mirniju budućnost. Upravo ta ulaznica je pogodna za mlađu populaciju, kao i za građane koji štednju posmatraju kao dugoročni cilj. Vodeći se navedenim, odlučili smo sa 50 KM nagraditi prvih 50 klijenata koji otvore račun Dječije štednje ili Račun uštede novca u ZiraatBank. Želja nam je i da građani shvate važnost i ulog štednje u svakodnevnim životnim planovima. Posebno napominjemo važnost proizvoda Račun uštede novca koji klijentima omogućava dugoročnu štednju do 10 godina, uz atraktivne kamatne stope i mogućnost dodatne uplate sredstava za vrijeme perioda oročenja", izjavila je direktorica Sektora poslovanja sa fizičkim licima Merđana Heto.

ZiraatBank BH, kao članica Agencije za osiguranje depozita BiH, jedna je od najsigurnijih banaka u Bosni i Hercegovini, svojim klijentima pruža atraktivne fiksne kamatne stope na različite vrste štednih proizvoda, kao i visok stepen poslovnosti i kvaliteta.

Najbolji svjedok tome je veliki broj klijenata koji ZiraatBank BH svakodnevno ukazuju svoje povjerenje.

Dodatnu sigurnost klijentima pruža i činjenica da smo dio Ziraat Finance Group, najveće finansijske grupacije u Republici Turskoj, koja svoje poslovanje obavlja u velikom broju država širom svijeta.

Više informacija možete pronaći na linku https://www.ziraatbank.ba/ba/ziraat-sedmica-stednje.