{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nominiranje preduzeća do 31. oktobra

F
FENA
27.10.2008. u 12:12
0
0
Nominiranje preduzeća do 31. oktobra
0
Nominiranje preduzeća do 31. oktobra
Fondacija "Mozaik" danas je ponovno pozvala građane i građanke BiH da do 31. oktobra nominiraju preduzeća koja su u protekloj godini svojim aktivnostima pokazala da brinu o zajednici u kojoj djeluju, svojim uposlenicima, životnoj okolini, bez obzira na to da li je to bilo putem velikih ulaganja u novcu ili male donacije u robi i uslugama, da bi bila uključena u kampanju DOBRO 09.
Početkom novembra 2008. lista svih nominiranih preduzeća bit će objavljena u medijima, a nakon toga će svako preduzeće biti zvanično pozvano da učestvuje u izboru, te da priloži dodatnu dokumentaciju kao dokaz društveno odgovornog angažmana saopćeno je iz Fondacije "Mozaik".

Prvostepena komisija, sastavljena od relevatnih stručnjaka, kako se dalje navodi, početkom decembra odabrat će 12 finalista, a zatim će vrhovna komisija u februaru proglasiti društveno odgovorno preduzeće godine u Bosni i Hercegovini.

Jedan od ciljeva ovog takmičenja je da promoviramo velika, mala i srednja preduzeća, koja čine dobre stvari i potvrđuje da je "dobro biti dobar", kako glasi i slogan kampanje DOBRO 09.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: