PROMO
23

Nina-stan objavljuje veliku akciju: 10% popusta na useljive i uknjižene stanove u novoizgrađenoj zgradi

Stanove odlikuje savršen raspored prostorija, vrhunski kvalitet gradnje i sigurnost kupovine 100%.

Kako se radi o novoizgrađeni objektu kupci ne plaćaju porez na promet. Stanovi se nalaze na spratovima od prvog do petog. Grijanje u stanovima je centralno, priključeno na gradske toplane sa pojedinačnim kalorimetrima za svaki stan. Garancija na stanove je 2 godine od tehničkog prijema objekta.

"Zakažite termin na brojeve 062 711 111 i 062 707 092, posjetite nas u našem novoizgrađenom objektu na Stupu, ul. Bojnička br. 41M i uvjerite se u vrhunski kvalitet gradnje stanova i najpovoljniju cijenu u Kantonu Sarajevo", ističu iz Nina-stana.

Kompletnu ponudu možete pogledati na web stranici www.nina-stan.com.

Nina-stan ugrađena oprema:

Vanjska stolarija marke REHAU sa dvostrukim Low-E staklom. Grijanje centralno gradske toplane sa ugrađenim kalorimetrom za svaki stan (po potrošnji). Protuprovalna-protupožarna vrata marke M-DOOR. Italijanska keramika proizvođača NovaBell atraktivnih dimenzija 60x30 cm u kupatilima, kuhinjama i hodnicima. Česme i ugradbeni vodokotlići marke GROHE. Termoizolaciona fasada BAUTREND 10 cm. Bešumni lift marke KONE. Kablovska televizija, priprema za fiksne telefone i wireless internet u svim sobama. Parking ispred zgrade. Garaže u suterenu.