|

Networks u Sarajevu otvorio vrata talentovanim i inovativnim preduzetnicima

Networks u Sarajevu otvorio vrata talentovanim i inovativnim preduzetnicima
0
Klix.ba
3.11.2015. u 15:06
55
komentara
0

dijeljenja
1/11 Foto: Klix.ba
2/11 Foto: Klix.ba
3/11 Foto: Klix.ba
4/11 Foto: Klix.ba
5/11 Foto: Klix.ba
6/11 Foto: Klix.ba
7/11 Foto: Klix.ba
8/11 Foto: Klix.ba
9/11 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
10/11 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
11/11 Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
Sarajevo je postalo bogatije za preduzetnički i edukativni centar Networks u srcu grada koji će pomoći mladim i kreativnim ljudima da izgrade svoje startup ekosisteme u BiH kroz međusobno povezivanje sa drugim talentima, ali i lokalnim i globalnim kompanijama.
Zavirili smo u centar u Skenderpašinoj ulici koji će zvanično biti otvoren večeras u 18 sati u prisustvu osnivača Networksa Edina Mehića i Bojane Škrobić-Omerović, a uz podršku premijera FBiH Fadila Novalića i ambasadorice SAD-a u BiH Maureen Cormank i premijera KS Elmedina Konakovića.

Od 12 sati centar je bio otvoren za obilaske, a pozvani su svi zainteresovani za otvorene prostore opremljene najsavremenijom opremom.

Networks će pružiti mladim preduzetnicima i inovatorima veliki coworking prostor, edukativni i biznis centar, sobu za foto i video produkciju te ostale sadržaje namijenjene inspirisanju i razvoju kreativnosti talenata iz svih profesija. Najsavremenije opremljenu 3D laboratoriju na Balkanu, opremio je partner Networksa – kompanija HIVE.
Prijavi grešku


Komentari (55)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...