Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj mi to radit’. Placam te 20 eura
Nekadasnji Blockbuster je imao priliku da kupi Netflix 90-tih kad streaming preko neta nije bio popularan ko danas. Ispalo je to ko najveca greska u biznisu ljudi propali u roku od deset godina.
@MarlboroTouch Kakve crne devedesete i streaming preko dial-up konekcije. 2002-e godine si na konju bio ako ti je brzina bila 10kb/s, jedna mp3 pjesma se skidala po 3-4 minute. Netflix je u tom periodu (2000) radio na principu online videoteke, gdje su se DVD-ovi naručivali na kućnu adresu, blockbuster je imao sličan model poslovanja i zbog toga ih nisu kupili.
Imao i ugasio,smece.
Uvijek zadaju nerealna očekivanja po pitanju profita i onda da bi to ostvarili poskupljuju uslugu ili otpuštaju radnike. I nije to samo netflix. Ista mantra kod svih.
imam netflix, nista ne gledam smece su im filmovi a od drugih produkcija stari vise od 2-3 god ....jedino iole okej su serije to je to