{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Neograničena sloboda surfanja uz novi FREND startni paket

18.9.2013. u 12:34
3
3
Neograničena sloboda surfanja uz novi FREND startni paket
3
Neograničena sloboda surfanja uz novi FREND startni paket
Ekspanzija korištenja interneta putem mobilnih telefona sve je prisutnija kako među korsnicima postpaid tarifnih modela tako i prepaida, zbog čega su ove jeseni u m:telu kreirali novi FREND priključak, koji po cijeni od 4 KM (sa PDV-om) od početka septembra do kraja novembra pruža neograničenu slobodu surfanja.
Uvijek sa novim iznenađenjima FREND ovom prilikom uz priključak i bonus od 4 KM na računu donosi ekstra bonus od 1GB mobilnog interneta sa brzinama do 3,6 Mb/s. Iz m:tela pojašnjavaju da nakon potrošenog bonusa za brzi internet korisnik i dalje može surfati smanjenom brzinom do kraja važenja bonusa ili po potrebi kupovinom internet tafine opcije ponovo povećati brzinu i period važenja neograničenog interneta.

Od starta do telefona s bonusomZa korisnike koji uz novi priključak žele i telefon m:tel je pripremio ponudu iz koje izdavajaju modele Huawei G3622 u crnoj i plavoj izvedbi, po cijeni od 29 KM i Samsung E1200 po cijeni od 19 KM u bijeloj i crnoj varijanti.

Napominjemo da uz telefon ZTE R255 koji je izrađen u crnoj boji sa crvenim ili plavim detaljima, uz cijenu od 25 KM, korisnici na poklon dobijaju muzički CD - pop music box.

Ono što septembarsku FREND ponudu čini bogatijom jeste i bonus od 50 KM koji je raspoređen tako da prvog mjeseca korisnik dobija ekstra bonus od 6 KM na računu, a narednih 11 mjeseci po 4 KM na računu, naravno uz uslov redovne dopune.Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: