{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Napredne tehnologije za nove tržišne prilike

S
4.3.2009. u 11:40
0
0
Napredne tehnologije za nove tržišne prilike
0
Napredne tehnologije za nove tržišne prilike
Forum of New Technologies – New market opportunities će se u martu održati u četiri države jugoistočne Evrope, a u organizaciji 5D-CADD d.o.o. Sarajevo i Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu Forum će 19. marta 2009. biti organizovan u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.
Tokom marta 2009. godine univerziteti u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Skopju će kroz Forum novih tehnologija postati centralne tačke novih ideja i napretka sa područja 2D i 3D tehnologija. Forum će biti organiziran od strane kompanija 5D-CADD d.o.o. (Bosna i Hercegovina), IB-PROCADD d.o.o. (Slovenija), CADDprint d.o.o. (Hrvatska), 3D-CADDIT d.o.o. (Srbija), CIRKO-MES (Makedonija), a u saradnji sa FLAAR organizacijom, SDT institutom, fakultetima, asocijacijama i organizacijama iz struke.

Forum of New Technologies, organiziran u saradnji sa stručnim institucijama, podržan je i od strane jednog od najpriznatijih svjetskih stručnjaka sa područja digitalnog ispisa, dr. Nicholasa Hellmutha (osnivača organizacije FLAAR) koji će 19. marta biti jedan od gostujućih predavača u Sarajevu.

Program Foruma će objediniti više različitih sfera koje se međusobno isprepliću i povezuju: 2D i 3D skeniranje i ispisivanje, fine art fotografija, giclee ispis, dekor, arhitektura, kreativni dizajn, očuvanje i digitalizacija kulturne baštine, zlatarstvo i dizajn suvenira, te mnogo više.

Prisutni na Forumu će se upoznati sa najnovijim 2D i 3D tehnologijama skeniranja i ispisivanja, kao i mogućnostima njihove primjene u različitim poljima. Bit će prezentovani uspješni primjeri iz prakse, a kompanije i institucije će naučiti kako da poboljšaju i ubrzaju svoju produktivnost.

Prisustvo Forumu je u potpunosti besplatno, ali zbog ograničenih kapaciteta predavaonica organizatori sve zainteresovane mole da se registruju za predavanja na Internet stranicama www.5d-cadd.ba, gdje ćete pronaći i detaljnije informacije o programu, satnici, predavačima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: