{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nalog za uplatu 3.000.000 eura za "Bosku"

S
25.5.2009. u 19:02
0
2
Nalog za uplatu 3.000.000 eura za "Bosku"
0
Nalog za uplatu 3.000.000 eura za "Bosku"
Konzorcijum "Delta-Zekstra" iz Beograda dao je nalog za uplatu kuporodajne cijene u iznosu od 3.000.000 eura za državni kapital u Robnoj kući "Boska", saznaje Srna iz izvora bliskog Vladi RS.
Očekuje se da će taj iznos sutra biti na računu nadležne banke.

U Vladi RS u četvrtak, 21. maja, potpisan je aneks Ugovora o prodaji akcija u Robnoj kući "Boska" kojim je predviđeno da kupac konzorcijum "Delta-Zekstra" iz Beograda u roku od sedam radnih dana od dana potpisivanja aneksa izvrši svoje obaveze.

Te obaveze podrazumijevaju otvaranje odgovarajućeg vlasničkog računa hartija od vrijednosti i uplatu prodajne cijene koja iznosi 3.000.000 eura.

Aneksom je predviđeno da Vlada RS pruži svu pravnu i drugu pomoć i preko svojih nadležnih institucija učestvuje u postupcima zakonitog rješavanja međusobnih odnosa sa suvlasnicima poslovnih prostora u "Boski".

Ugovor je u ime Vlade RS potpisao ministar trgovine i turizma Predrag Gluhaković a u ime konzorcijuma "Delta-Zekstra" Dragan Đurić.

Kupac je dužan da o provedenim radnjama bez odgađanja obavijesti prodavca i o tome dostaviti odgovarajući dokaz odnosno potvrde.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: