|

Najveća regionalna Leadership i Talent konferencija 27. septembra u Sarajevu

Najveća regionalna Leadership i Talent konferencija 27. septembra u Sarajevu
11
Klix.ba
23.7.2018. u 13:40
2
komentara
11

dijeljenja
Najveća regionalna Leadership i Talent konferencija  27. septembra u Sarajevu Foto: DRIVE
Najveća regionalna leadership i talent konferencija DRIVE 2018, konferencija o vođenju i razvoju zaposlenika u organizaciji kompanije Kolektiv, održat će se 27. septembra u prostorijama Kongresnog centra hotela Terme u Sarajevu.
Konferencija je namijenjena svima koji se bave vođenjem i razvojem zaposlenika u privatnom i javnom sektoru: direktorima, menadžerima, vlasnicima kompanija, HR profesionalcima, tim liderima i voditeljima odjela.

Zvijezda konferencije je Karin Volo, stručnjakinja za angažiranost zaposlenika, osobni i organizacijski razvoj, te autorica bestseller-a Engage! Karin posjeduje više od 15 godina iskustva u radu s internacionalnim Fortune 500 kompanijama na dva kontinenta, te je kroz svoje iskustvo stekla dubinski uvid u procese transformacije organizacijske kulture, upravljanja radnim učinkom i razvoja organizacija. Svojom glavnom misijom smatra uvođenje radosti na radna mjesta. Učesnici konferencije će imati priliku da pored Karin Volo čuju i brojne domaće stručnjake kroz niz predavanja i interaktivne radionice.

Konferencija ove godine donosi niz noviteta: po prvi put u BiH, u okviru Leadership i Talent Conference DRIVE 2018 biće dodijeljena priznanja za Najbolje HR prakse! Otvoren je javni poziv za sve kompanije koje žele da prijave svoje HR projekte i osvoje priznanje za najbolje HR prakse. Riječ je o projektima koje su kompanije implementirale u svom poslovanju te na taj način povećale kvalitet rada svojih radnika i poslovne rezultate kompanije.

Kao i svake godine, zainteresovani učesnici imaju mogućnost izvršiti ranu registraciju za učešće na konferenciji po nižim cijenama, sve do 10. avgusta 2018.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...