biznis
0

Nagradna igra Hypo banke - Karticom plati da se isplati

Klix.ba
Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. pokrenula je nagradnu igru pod nazivom "Karticom plati da se isplati", za svoje klijente, korisnike Hypo Visa Electron i Hypo Visa Revolving platnih kartica.

Pravo učestvovanja u nagradnoj igri imaju korisnici navedenih Hypo platnih kartica, koji za vrijeme trajanja nagradne igre (od 1. do 30. maja 2013.) naprave najmanje pet transakcija plaćanja roba i usluga u zemlji i inozemstvu na prodajnim mjestima (POS terminalima) ili putem interneta, u ukupnoj vrijednosti od najmanje 50 KM.

Fond nagrada je u vrijednosti 6.000 KM, a biti će raspodijeljen na tri nagrade: prva nagrada - Hypo Visa Poklon kartica sa iznosom novčane protivvrijednosti 3.000 KM, druga nagrada - Hypo Visa Poklon kartica sa iznosom novčane protivvrijednosti 2.000 KM, i treća nagrada - Hypo Visa Poklon kartica sa iznosom novčane protuvrijednosti 1.000 KM.

Nagradno izvlačenje biti će održano 12. juna 2013. godine u 12.00 sati u prostorijama banke.

Banka će rezultate nagradnog izvlačenja objaviti u najmanje jednoj dnevnoj novini u roku od sedam dana od dana izvlačenja dobitnika, te na svojoj web-stranici www.hypo-alpe-adria.ba.