{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na sajmu Interio više od 140 izlagača

F
FENA
7.3.2008. u 15:15
0
0
Na sajmu Interio više od 140 izlagača
0
Na sajmu Interio više od 140 izlagača
Na Međunarodnom sajmu šumarstva, drvne industrije, namještaja, uređenja i pratećih djelatnosti INTERIO 2008. od 13. do 17. marta u sarajevskom Centru Skenderija, nastupit će znatno veći broj izlagača nego ranijih godina, više od 140, a bit će povećan i obim izložbene površine. Ovogodišnjem sajmu, kako navode iz Centra Skenderija, podršku su pružili Projekt za podizanje konkurentnosti razvojem klastera Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID-CCA), Vanjskotrgovinska komora BiH, Klaster drvoprerade i šumarstva BiH i resorna ministarstva.
Posebnu izlagačku atrakciju na sajmu će predstavljati zajednički štand Klastera drvoprerade i šumarstva BiH na kojem će se na 250 kvadratnih metara prostora zajednički predstaviti desetak vrhunskih bh. firmi.

Na istom prostoru, unutar prijemnog i informativnog štanda Drvnog klastera BiH će se vršiti audio i videoprezentacije članica, promocija novog portala drvne industrije BiH i obavljati poslovni razgovori.

Ovogodišnja, prva, konvencija drvne industrije, koja će biti održana u sklopu sajma, sastojat će se od tri zasebna događanja: poslovnih izvoznih susreta B2B (business-to-business) , dvodnevnog međunarodnog seminara drvoprerade i šumarstva i finala Regionalnog takmičenja u dizajnu namještaja i proizvoda od drveta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: