{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na eKuponu ušteđeno 1,5 miliona KM

14.8.2012. u 15:23
2
3
Na eKuponu ušteđeno 1,5 miliona KM
2
Na eKuponu ušteđeno 1,5 miliona KM
Trend grupne kupovine preko portala eKupon.ba već više od godinu dana u BiH ruši rekorde prodaje.
Koncept portala je jednostavan - ponuditi potrošačima proizvode i usluge po znatno nižim cijenama, a partnerima omogućiti veliku reklamnu kampanju. Najpopularniji i najposjećeniji portal za grupnu kupovinu, koji prema svim stastikama prednjači u odnosu na sve druge portale ovakve vrste, eKupon.ba, napravio je ludilo online kupovine omogućivši svakodnevno raznovrsne ponude sa nevjerovatnim popustima 50-90 posto.

U posljednje vrijeme se najviše prodaju kuponi sa velikim popustima za korištenje usluga u restoranima ili salonima ljepote, kao i popusti u teretanama ili fitness centrima. Svojim osnivanjem, od prije tačno godinu i po eKupon.ba je uspio svojim korisnicima omogućiti uštedu veću od 1. 500.000 KM. Među najtraženijim ponudama iz eKupona ubrajaju restorane, salone ljepote, frizerske usluge, fitness centre, ali i neizostavna putovanja.

eKupon.ba se uključio i u humanitarne akcije, tako da često možemo vidjeti ponudu
za pomoć nekoj oboljeloj osobi. Na ovim ponudama eKupon.ba i Pik Pay su se odrekli cjelokupne zarade, tako da kompletan iznos ide oboljelim osobama.

Prema izjavama zadovoljnih partnera, čak 80 posto korisnika se ponovo vraća i plaća punu cijenu usluge, što je i krajnji cilj cijele promocije. Rekord u broju prodatih kupona i dalje drži Food office sa nevjerovatnih 1377 prodatih kupona. Do sada je kupljeno ukupno 54.958 kupona i taj je broj u stalnom porastu. Iz eKupona poručuju da su u pripremi različite ponude koje će vas zasigurno ostaviti bez daha, stoga se prijavite na newsletter kako ne biste propustili nijednu od njih.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: