{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Na Bjelašnici prvi put održan menadžerski turnir "R&S odbojka na snijegu 2019"

Sponzorirani članak
10.2.2019. u 10:36
534
Na Bjelašnici prvi put održan menadžerski turnir "R&S odbojka na snijegu 2019"
534
Na olimpijskoj planini Bjelašnici je 9. februara održan turnir “R&S odbojka na snijegu 2019”. Vodeći se sloganom “Olakšava posao”, kompanija R&S d.o.o. Sarajevo je svojim klijentima pružila priliku za sportske aktivnosti, međusobna druženja i promovisanje zdravog načina života.
Turnir je okupio učesnike iz 14 kompanija koji su imali priliku da pokažu svoje odbojkaške vještine na snježnoj površini. Učestvovale su ekipe iz sljedećih kompanija: Addiko Bank, BBI banka, BH Telecom, Centralna banka BiH, Intesa Sanpaolo Banka, Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Lutrija BiH, Međunarodni aerodrom Sarajevo, Perutnina Ptuj, R&S Sarajevo, Sarajevo osiguranje, Sberbank BH, UniCredit Bank i UNIQA osiguranje.

Kemal Selmanagić, generalni direktor kompanije R&S d.o.o. Sarajevo je izrazio zadovoljstvo održanim takmičenjem.

"Nama je izuzetno drago što smo u opuštenoj atmosferi okupili naše klijente i družili se sa njima. Prilike za ovakva okupljanja su rijetke i zadovoljstvo nam je što smo uspjeli da ga organizujemo. R&S, pored toga, podržava održavanje sportskih aktivnosti u cilju promocije zdravlja i zdravih životnih navika".

Takmičari i prisutni posmatrači su uživali u utakmicama i svježem planinskom vazduhu. Svi posjetioci su imali priliku bodriti timove na tribinama koje su postavljene samo za ovu namjenu.

Tim koji se najviše iskazao i osvojio prvo mjesto dolazi iz kompanije Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH.Drugo i treće mjesto osvojili timovi iz kompanija Addiko Bank i R&S Sarajevo.Takmičar iz pobjedničke ekipe Murat Čengić je ovom prilikom rekao: "Sve super, organizacija odlična. Druženje odlično, puno zabave. Nadamo se da će se isto ponoviti naredne godine."

Odbojkaški turnir je održan u okviru 14. Međunarodnog takmičenja menadžera u skijanju, tradicionalnog okupljanja menadžera sa zabavnim i sportskim sadržajima.

R&S olakšava posaoVeć 23 godine, kompanija R&S Sarajevo klijentima olakšava svaki radni dan uvozom i distribucijom vrhunskih proizvoda iz 5 kategorija koji su potrebni svakoj kompaniji:

- kancelarijski materijal
- uredski namještaj
- promo materijal
- higijenski pribor i
- IT oprema

Više informacija o kompaniji možete pronaći na web stranici: www.ris.ba ili na Facebook stranici R&S Sarajevo.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: