Dani otvorenih vrata
0

Mostar Sevdah Reunion i Nature Concept Fojnica

Sponzorirani članak
U Fojnici će se od petka do nedjelje održati manifestacija "Nature Concept Fojnica, dani otvorenih vrata", gdje će biti prezentiran "Aquareumalov" model kupovine suvlasničkog dijela apartmana odnosno perioda od sedam dana u toku godine, koji se grade u sklopu hotela "Nature" u Fojnici, a koji je definitivno postao hit godine na tržištu nekretnina i u hotelijerstvu u Bosni i Hercegovini.

Za ovu priliku kreiran je specijalni aranžman koji je svim novim kupcima uključen u cijenu "sedmice". Svi posjetioci će moći da uživaju u nezaboravnom ambijentu Aquareumala uz opuštajuće wellness tretmane, dok će u subotu goste zabavljati Mostar Sevdah Reunion. Za najmlađe posjetioce tu su njihovi omiljeni likovi Fifi i Ben 10.

Za više informacija na raspolaganju Vam je ljubazno osoblje Aquareumala koje možete kontaktirati putem telefona: 030 547 500 i 030 547 617.

Godišnji odmor. Kupite jednom, koristite zauvijek.

Nature Concept Fojnica je model kupovine suvlasničkog dijela apartmana odnosno perioda od sedam dana u toku godine, koji se grade u sklopu hotela "Nature" u Fojnici.

Kupovinom suvlasničkog dijela (sedmice) kupac stiče pravo upisa u zemljišne knjige KO Fojnica, kao suvlasnik nad predmetnim apartmanom.

Kupac suvlasnički dio koristi u svrhu iznajmljivanja, a "Aquareumal" preporučuje model "puno za prazno", po kojem garantuje 90% popunjenost sedmičnog kapaciteta i ekvivalentan prihod.

Osnovna cijena suvlasničkog dijela (sedmice) za jednokratne uplate iznosi od 2.900 do 3.100 KM. U cijenu je uračunat PDV.