{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mostar: Obuka iz oblasti razvoj klastera

F
27.6.2011. u 14:00
0
0
Mostar: Obuka iz oblasti razvoj klastera
0
Mostar: Obuka iz oblasti razvoj klastera
Hotel Ero
U sklopu projekta koji finansira Evropska unija "Podrška EU izgradnji institucionalnih kapaciteta za regionalni i lokalni ekonomski razvoj i razvoj malih i srednjih preduzeća u BiH" (EURELSMED), održat će se dvodnevna obuka za uposlenike lokalnih razvojnih agencija na temu "Razvoj klastera".
Obuka će se održati od 28. do 29. lipnja u hotelu "Ero" u Mostaru, a na njoj će sudjelovati predstavnici lokalnih razvojnih agencija iz BiH.

Projekat EURELSMED organizirat će više obuka iz različitih oblasti na temu lokalnog ekonomskog razvoja za lokalne razvojne agencije, uključujući i obuku na teme "Poslovna infrastruktura za održivi ekonomski razvoj" i "Finansijske metode podrške za MSP".

Gospođa Lana Hopkinson, stručni savjetnik, i gospodin. David Miller, voditelj projekta EURELSMED, biti će na raspolaganju za izjave predstavnicima sredstava informiranja u vrijeme održavanja obuke u srijedu, 29. lipnja, u 12.30 sati u hotelu "Ero".

Inače, EURELSMED je trogodišnji projekat sa sredstvima od 2,4 miliona eura koji je započeo u septembru 2009. godine i nudi široki spektar podrške, savjetovanja i obuke za regionalne i lokalne razvojne agencije širom Bosne i Hercegovine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: