biznis
21

Mojkvadrat.ba: Specijalizirani servis za nekretnine uskoro online

Prvi specijalizirani online servis u Bosni i Hercegovini namijenjen primarno za komunikaciju između prodavca i kupca nekretnina uskoro će biti online.

MojKvadrat.ba je projekat koji će biti posebno prilagođen agencijama za prodaju i iznamljivamanje nekretnina (B2B concept), ne zapostavljajući kupce kao krajnje korisnike.

Zašto MojKvadrat.ba i koje su prednosti za vlasnike nekretnina i agencije?

Konceptualno, servis na jednom mjestu objedinjuje sve što je potrebno da bi nekretnina na najbolji mogući način bila prezentovana potencijalnim kupcim. Snaga platforme se manifestuje kroz najširu marketinšku kampanju u industriji i obuhvata plasman na portalima u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

U sklopu prezentacije nekretnina, svim agencijama će biti ponuđen i jedinstveni set usluga koji uključuje i automatski unos nekretnina, widget za promociju uz besplatnu instalaciju i korištenje kroz koji će agencije moći prezentovati sve nekretnine sa portala www.mojkvadrat.ba na mreži portala, kao i na vlastitoj web stranici ili drugim stranicama po želji.

Specijalizirana rubrika posvećena turizmu ima za cilj, prvi put u BiH, okupiti sve nekretnine sa naših planinskih ljepotica, te Neuma kao jedinog grada na moru.

Pogodnost za agencije, mogućnost ostvarenja ROI-a na nivou jedne godine

Uz minimalna ulaganja agencije moguće je ostvariti ROI (Return of investment) na nivou jedne godine kroz prodaju samo jedne nekretnine ili iznajmljivanje nekoliko njih.

“Kroz detaljnu analizu trenutnog stanja na tržištu prodaje i iznajmljivanja nekretnina, uvidjeli smo da agencije za nekretnine nemaju kvalitetnog partnera koji će im ponuditi odgovarajuću promociju i plasiranje njihovih nekretnina ciljanim grupama. Zbog toga agencijama nudimo jedinstveno i učinkovito rješenje za prezentaciju njihove ponude”, napominju osnivači portala MojKvadrat.ba.

Važno je napomenuti da je u testnoj fazi omogućen besplatan pristup svim fizičkim licima koji žele objaviti svoju nekretninu(e). Dovoljno je posjetiti stranicu www.mojkvadrat.ba, prijaviti se po uputama i dobit ćete poziv za registraciju putem maila.

Agencijama će biti ponuđena opcija članstva uz mjesečnu ili godišnju pretplatu, koje će uz minimalne troškove imati priliku plasirati svoje nekretnine na najšire tržište do sada.

Prvi saznajte sve novosti o ovom projektu - ostavite vaš email na MojKvadrat.ba i pratite nas na socijalnim mrežama.