|

Modna kuća Bellissima ugostila privrednu delegaciju Turske

Modna kuća Bellissima ugostila privrednu delegaciju Turske
0
S
Sarajevo-x.com
22.11.2011. u 13:54
0
komentara
0

dijeljenja
Modna kuća Bellissima ugostila privrednu delegaciju Turske
Modna kuća Bellissima je u petak, 18.11.2011., u svom centralnom sjedištu ugostila predstavnike privredne delegacije Republike Turske koji su Bosnu i Hercegovinu posjetili sa namjerom da sa kvalitetnim domaćim kompanijama uspostave poslovnu saradnju i razviju dugotrajne prijateljske odnose.
Tim povodom, predstavnici kompanija koje su članice Privredne Komore turske pokrajine Malatya, posjetili su nekoliko uspješnih bh. firmi, a za primjer i odlične mogućnosti saradnje u okviru tekstilne industrije odabrana je modna kuća Bellissima.

Bellissimi su u posjetu došli predstavnici tekstilnih industrija koje rade u turskoj pokrajini Malatya, a koje su zainteresovane za pokretanje saradnje i zajedničke projekte u budućnosti.

Iako Bellissima već duži niz godina sarađuje sa Republikom Turskom radi nabavljanja materijala, koji su na tamošnjem tržištu veoma kvalitetni, sada su se i turski privrednici uvjerili u velike kapacitete i potencijale koje ova bh. modna kuća ima te uočili idealne prilike za saradnju.

Gosti iz Turske bili su oduševljeni ponudom modne kuće Bellissima, načinom rada i kvalitetom konačnog proizvoda, a kako ova domaća kompanija svakodnevno širi svoje tržište, sve opcije su otvorene. Uvijek postoji mogućnost daljeg širenja, a razvijena tržišta poput onog Republike Turske zasigurno su veliki izazov, ali i potencijal.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.