{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


MobilMedia otvara trgovinu u Zenici

S
25.2.2008. u 10:01
0
0
MobilMedia otvara trgovinu u Zenici
0
MobilMedia otvara trgovinu u Zenici
MobilMedia potrošačima nudi široku paletu tehničkih uređaja
Jedna od najpoznatijih trgovina tehničke robe “MobilMedia” u petak ,29.02, u 15 sati, otvara novu poslovnicu u Zenici, u trgovinskom centru Džananović, saopšteno je iz MobilMedije.
Ovo je jedna od rijetkih domaćih firmi koja se može pohvaliti dobrim poslovanjem i stalnim rastom. Firma koja je prije samo pet godina počela rad sa pet uposlenih i sa jednom prodavaonicom, danas ima oko stotinu uposlenih koji rade u poslovnicama širom Bosne i Hercegovine.

Reprezentativna prodavaonica u Zenici potrošačima će nuditi široku paletu tehničkih uređaja poput računara, LCD televizora, fotoaparata, kamera, Hi-fi opreme, auto CD playera, playstation-a… svjetskih poznatih brandova poput: Sony, Olympus, Philips, Macaudio, Pioneer, Panasonic, Quadro, HP… Da potrošačima bude ugodna kupnja pobrinut će se dvadeset novih uposlenika, redom mladih Zeničana koja je većina bila bez posla i na birou za zapošljavanje.

Dinamična poslovna politika koja podrazumjeva postepen, ali konstantan razvoj, odnos prema potrošačima i poslovnim partnerima u koji spadaju svi postulati dobrih poslovnih običaja, omogućili su “MobilMediji” da zauzme jednu od vodećih pozicija na tržištu tehničke robe u BiH. Postali su prepoznatljivi po profesionalnosti, kvaliteti, uslužnosti, znanju svog kadra, atraktivnom i kvalitetnom ponudom i pristupačnim cijenama.

Treba napomenuti da MobilMedia ima svoje prodavnice u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Bijeljini, Brčkom, a od 29.02 i u Zenici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: