{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Mlijekoprodukt - 20 godina uspjeha

20.4.2017. u 10:11
12
Mlijekoprodukt - 20 godina uspjeha
12
 
Nalazeći se u srcu plodnog i prelijepog Potkozarja kojeg je priroda učinila tradicionalnim mljekarskim krajem, kompanija Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice u dvije decenije rada postala je lider u otkupu, preradi i distribuciji mlijeka i mliječnih proizvoda na tržištu Bosne i Hercegovine, a danas posluje u okviru kompanije Imlek, regionalnog lidera u ovoj oblasti.
Tri su osnovna principa na kojima počiva uspjeh Mlijekoprodukta: kvalitetna sirovina, pravilna prerada i kontrola kvaliteta. Ova kompanija danas se ponosi saradnjom sa preko 1500 velikih i malih porodičnih farmi iz 30 opština širom BiH, odakle se dnevno skupi preko 200 hiljada litara svježeg mlijeka vrhunskog kvaliteta.

Mlijekoprodukt se konstantno prilagođava željama i potrebama svojih potrošača i konstano radi na inovacijama koje su veoma bitan segment poslovanja. Za konzumente Mlijekoprodukt danas znači kvalitet, svježinu i dobar, prirodni okus. Iz tog razloga, kompanija Mlijekoprodukt je sve svoje napore uložila u stvaranje kvalitetnog proizvoda što iziskuje izvrsne ljudske resurse, modernu tehnologiju i proiozvodni proces po najvišim svjetskim standardima.

Mlijekoprodukt je ekspanzivna kompanija sa porodicom prestižnih i dobro poznatih brendova. Sa dnevnim kapacitetom prerade od 300 hiljada litara mlijeka, Mlijekoprodukt je razvio preko 100 različitih pakovanja proizvoda, a danas vjerovatno nema domaćanistva u BiH u kojem se svakodnevno ne koriste Vitalia, Balans, Moja kravica ili Natura milk mliječni proizvodi.

Kako bi bio blizu svakog kupca koji želi zdrav i kvalitetan domaći proizvod, Mlijekoprodukt svoje proizvode distribuiše u regionalne centre koje pored Kozarske Dubice ima i u Banjaluci, Sarajevu, Doboju, Brčkom i Mostaru odakle se oni dalje distribuišu u preko 3 000 prodajnih objekata širom zemlje.

Još jedan važan segment poslovanja Mlijekoprodukta je društvena odgovornost, kako prema lokalnoj zajednici tako i prema cijelom bh. društvu. Težeći stvaranju naprednog i socijalno senzibilnog društva, Mlijekoprodukt je prepoznat kao komapnija koja redovno donira svoje proizvode onim članovima društva kojima je to najpotrebnije: djeci i socijalno ugroženim građanima i organizuje različite aktivnosti čiji je krajnji cilj unaprijeđenje cijelog okruženja u kojem ova kompanija posluje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Odobravate li ekspanziju stanogradnje u Sarajevu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: