Mnoštvo posjetitelja
143

"Midnight Launch": Mekline počeo prodaju iPhonea X na tržištu BiH

Klix.ba
(Foto: Kemal Softić/Klix.ba)
Mekline d.o.o. Apple Authorised Reseller and Service Provider u BiH sinoć je sa početkom u 22 sata u zgradi Likovne akademije održao event "Midnight Launch", a u 00:01 je zvanično počela prodaja iPhone X na tržištu Bosne i Hercegovine.

Događaju je prisustvovao veliki broj posjetitelja, uglednih gostiju iz regije i poznatih ličnosti koji su do ponoći imali priliku da uz piće dobrodošlice , dobru zabavu i sjajnu atmosferu DJ Moometa budu prvi u BiH koji će doživjeti jedno sasvim novo iskustvo sa iPhoneom X.

"Bila nam je čast i zadovoljstvo na ukazanom povjerenju od Applea da Mekline d.o.o. bude prvi u BiH koji će zvanično predstaviti iPhone X. Zahvaljujemo se svim posjetiteljima sinoćnog eventa koji su svojim dolaskom doprinijeli da najljepša zgrada u Sarajevu zasija sinoć u najboljem svjetlu", naglasila je Maida Zeković, shop manager firme Mekline.

Svi koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju sinoćnjem događaju mogu ih posjetiti na adresi Obala Maka Dizdara broj 3, zgrada Akademije likovnih umjetnosti svakog radnog dana u periodu od 9 do 19 sati i subotom od 11 do 15 sati ili posjetiti web stranicu www.mekline.ba.

Za sve dodatne informacije možete ih pozvati na broj 033/550-985 ili uputiti mail na adresu [email protected].