PROMO
14

"Midnight" eventom Mekline zvanično počeo prodaju nove iPhone 13 serije

Mekline d.o.o. Apple Authorised Reseller and Service Provider je nastupanjem ponoći tačnije u 00:01, zvanično je započeo prodaju nove iPhone 13 serije u Bosni i Hercegovini. Nova iPhone serija je dostupna već od 1.769 KM.

Nova iPhone serija predstavila je mnoštvo nadogradnji u odnosu na prošlogodišnje modele, nova Pro serija dobila je dugo očekivani ProMotion displej sa osvježavanjem od 120Hz, poboljšane kamere te ono čega nikada nije dosta a to je poboljšana baterija koja sada traje i do 2,5h duže. Novi A15 procesor je doslovno pomeo konkurenciju sa 50% boljim preformansama u odnosu na konkurenciju.

Pored svih nadogradnji stigle su i nove boje tako sada iPhone 13 i 13 mini dolaze u 5 novih boja: (Product) Red, Starlight, Pink, Blue i Midnight. Dok Pro serija dolazi sa 4 nove boje: Sierra Blue, Silver, Graphite i Gold.

Svi iPhone uređaji kupljeni u Mekline ovlaštenoj Apple prodavnici dolaze sa dvije godine garancije. Svi oni koji žele da se upoznaju sa novom iPhone serijom mogu nas posjetiti na adresi Obala Maka Dizdara broj 3, zgrada Akademije likovnih umjetnosti svakog radnog dana u periodu od 9 do 19 sati i subotom od 11 do 15 sati ili posjetiti web stranicu www.mekline.ba.

Za sve dodatne informacije možete ih pozvati na broj 033/550-985 ili uputiti mail na adresu [email protected].