{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Microsoft BiH okupio informatičare

S
25.2.2009. u 12:04
0
0
Microsoft BiH okupio informatičare
0
Microsoft BiH okupio informatičare
Danas, 25. februara, Microsoft BiH organizirao je TechNet konferenciju i tako nastavio sa tradicionalnim okupljanjima programera i informatičkih profesionalaca.
Preko 200 učesnika skupa održanog u hotelu Sarajevo imali su priliku čuti sve o dolazećim tehnologijama, družiti se s programerima i razmijeniti iskustva.

Microsoft TechNet program je prisutan u preko 60 zemalja svijeta, a događaji kao što je današnji, predstavljaju lokalnu podršku TechNet programu i odličnu platformu za IT profesionalce da na efikasan način evaluiraju Microsoft IT rješenja u praksi, da razmjene iskustva glede implementacije, održavanja, administriranja i optimiziranja Mircosoft proizvoda i rješenja.

Ova konferencija je ujedno bila i prilika da se prisutnima predstave najnoviji Microsoft proizvodi i rješenja poput Windows Azure platforme, Windows Server 2008 R2, te Windows 7 – posljednje verzije Microsofotovog operativnog sistema koja je u proteklim mjesecima izazvala jako puno interesovanja kako među IT profesionalncima tako i među medijima i kućnim korisnicima. Pored toga predstavljeni su i Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP), te prezentacija pod nazivom "How Microsoft does IT?", koja na originalan način objašnjava kako Microsoft implementira i upravlja IT rješenjima za velike kompanije.

Predavači na današnjoj konferenciji bili su predstavnici Microsofta BiH Mirad Maglić, Alen Zulić i Dragan Panjkov, te predstavnik partnerske kompanije u BiH Damir Dizdarević - Logosoft d.o.o.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: