{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mercatorov novogodišnji humanitarni Konvoj u Tuzli

S
Sarajevo-x.com
27.12.2006. u 10:47
0
0
Mercatorov novogodišnji humanitarni Konvoj u Tuzli
0
Mercatorov novogodišnji humanitarni Konvoj u Tuzli
Nakon što su obradovali djecu u Sarajevu i Mostaru, Mercator BH je juče zajedno sa načelnikom općine Tuzla gosp. Jasminom Imamovićem, odlučio obradovati i tuzlansku djecu. Ovom prilikom obradovali su 1300 štićenika u 9 ustanova za djecu u Tuzli.
Na osnovu odluke Uprave Mercator BH, i ove godine sredstva namjenjena za kupovinu prazničnih i novogodišnjih čestitki su usmjerena u humane svrhe i organizovana je humanitarnu akciju zajedno sa načelnikom općine Tuzla gosp. Jaminom Imamovićem.

Konvoj sa novogodišnjim paketićima je do sada obradovao štićenike Centra za slijepu i slabovidnu djecu Sarajevo, i slijedeće ustanove u Mostaru: Specijalna škola Mostar, rehabilitacijski centar Sveta obitelj, Javnu ustanovu Dječiji dom, Los Rosales i dječiji vrtić Sunčani most.

Gospodin Jasmin Imamović, načelnik općine Tuzla je tokom dodjele paketića tuzlanskoj djeci izjavio: „Naš je zadatak da se uvijek trudimo pomoći institucijama koje rade sa djecom, a pogotovo za vrijeme praznika. Zahvaljujući spremnosti Mercatora BH da skupa organiziramo ovu humanitarnu akciju, općina Tuzla je bila u mogućnosti da obraduje mnoge štićenike ustanova u Sarajevu i u Tuzli.“

Gđa. Indira Hodžić, direktor marketinga Mercator BH je izjavila slijedeće: „U posljednje dvije sedmice, donijeli smo mnogo osmjeha na licima mališana u Sarajevu, Mostaru i Tuzli sa željom da im uljepšamo praznične dane. Smatrali sni da je tokom praznika potrebno da posjetimo djecu u njihovim domovima i unesemo malo veselja i radosti.“

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: