|

Mercator Tuzla: Rezultati analiza bit će poznati u ponedjeljak

Mercator Tuzla: Rezultati analiza bit će poznati u ponedjeljak
0
F
FENA
25.4.2008. u 17:17
0
komentara
0

dijeljenja
Mercator Tuzla: Rezultati analiza bit će poznati u ponedjeljak
U cilju kontinuiranog i transparentnog informiranja bh. javnosti u vezi navoda s događajima u fast foodu "Bosburger" Tuzla i najnovijim informacijama koju prenose mediji o trovanju četveročlane porodice u Tuzli nakon konzumiranja rolovane teletine, pres služba Mercator Centra Tuzla ističe da će rezultati analize "Remia" majoneze iz Zavoda za javno zdravstvo Tuzlanskog kantona biti poznati u ponedjeljak, 28. aprila.
- Isti dan stići će i rezultati analize rolovane teletine uzete s odjeljenja delikatese hipermarketa Mercator Centra Tuzla tako da svako prejudiciranje i dovođenje u vezu Mercatora s nemilim događajem trovanja u Tuzli smatramo zlonamjernim, stoji u saopćenju pres-službe Mercator Centra Tuzla.

Stav Mercatora je da se različitim informacijama koje se pojavljuju u medijima skreće pažnja sa stvarnog problema te da se radi o dovođenju u zabludu potrošača.

Mercator će protiv svih za koje se ustanovi da svjesno šire neistine, poduzeti sve zakonom predviđene mjere u cilju zaštite svojih interesa, saopćeno je.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.