{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mercator je ušao na tržište Crne Gore

S
30.11.2007. u 14:27
0
0
Mercator je ušao na tržište Crne Gore
0
Mercator je ušao na tržište Crne Gore
Predstavnici kompanije Mex d.o.o. i predstavnici kompanije Mercator d.d. danas su potpisali Ugovor o strateškom povezivanju, kojim je kompanija Mercator postala vlasnik 51% vlasničkog udjela kompanije Mex market d.o.o. Podgorica.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kompanija Mex market d.o.o. je novoformirana kompanija na koju je kompanija Mex d.o.o. prenijela svoju djelatnost trgovine na malo, robom široke potrošnje. U okviru kompanije posluju dva trgovinska centra u Podgorici i Nikšiću. Pored toga kompanija posluje još u osam maloprodajnih objekata i to u Podgorici, Nikšiću, Baru i Ulcinju. U kompaniji će biti zaposleno više od 270 radnika. Godišnji promet kompanije u 2008. godini planiran je na 25 miliona EUR što čini kompaniju MEX jednom od vodećih kompanija u Crnoj Gori u toj oblasti.

Kompanija će 01.januara .2008 promijeniti ime u Mercator-Mex i ona će biti odgovorna za cijeli Mercatorov razvoj na tržištu Crne Gore.

Direktor kompanije Mercator-Mex, d.o.o. biće Ivan Karadžić, dosadašnji direktor Mex d.o.o. i jedan od vlasnika Mex d.o.o.

Sa ovim strateškim povezivanjem Mercator je ušao na četvrto novo tržište izvan Slovenije. Ulazak na tržište Crne Gore znači ostvarivanje strategije internacionalizacije i vizije vodećeg trgovca prehrambenih proizvoda u cijeloj regiji jugozapadne Evrope. Cilj kompanije Mercator-Mex, d.o.o., je nastaviti sa intenzivnim razvojem trgovačkih centara i trgovina na cijeloj teritoriji Crne Gore i postati lider na crnogorskom tržištu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: