biznis
0

Mercator Centar Tuzla obogatio ponudu za svoje kupce

Sarajevo-x.com
U Mercator Centru Tuzla svečano su otvorene nove trgovine: DM, Cesar Dea Dives, Astra, Solgri, Le Scarpe, Atomik, Pavone i Oscar. Otvaranjem novih trgovina Mercator centar Tuzla je značajno obogatio ukupnu ponudu za sve stanovnike grada Tuzle, a tom prilikom trgovina DM organizovala je zabavu i dodjelu vrijednih nagrada.

Zabava za sve posjetitelje i kupce Mercator Centra Tuzla će se nastaviti i u subotu, sa početkom u 12 sati, kada ćemo obilježiti Pikin dan izvlačenjem sretnih dobitnika Nagradne igre kartice Mercator Pika. U nagradnoj igri učestvuju svi vlasnici Mercator Pika kartica, koji su na kraju bonitetnog perioda na svojoj kartici Mercator Pika skupili najmanje 35 tačkica. Najsretniji će osvojiti vrijednu nagradu automobil "Seat Cordoba“.

Svim kupcima tog dana za obavljene kupovine Mercator daruje i Dvojne Pike.

Kupcima, koji su nam poklonili povjerenje nastojimo svakodnevno pokazati zahvalnost te smo za sve prisutne pripremili i zabavni program koji će voditi poznati tuzlanski glumac Midhat Kušljugić, a za ugodno raspoloženje i dobru zabavu pobrinut će se popularne članice grupe IF i plesna grupa La Luna.